Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Samsung Galaxy A54 και A34 φέρεται να αποκαλύφθηκε σε νέα διαρροή

Τα Galaxy A34 και Galaxy A54 αναμένεται να βγουν στην αγορά ως πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τα πιο πρόσφατα κορυφαία smartphone Android της Samsung το 2023. Σύμφωνα με έναν διάσημο tipster, μπορεί να μην αργήσει τώρα να γίνουν διαθέσιμα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Samsung Galaxy A54 και A34 φέρεται να αποκαλύφθηκε σε νέα διαρροή

Εν τω μεταξύ, μια άλλη νέα διαρροή φέρεται να επιβεβαιώνει πόσο όμοιες είναι οι 2 συσκευές μεσαίας κατηγορίας με τη σειρά S23 - όσον αφορά την εμφάνιση, φυσικά. Η Samsung αναμένεται να προσθέσει στην αυξανόμενη σειρά smartphone Android του 2023 Galaxy A με διαδόχους των A33 και A53 σύντομα.

Οι ευδιάκριτες προδιαγραφές μεσαίας κατηγορίας τους αναμένεται να φτάνουν σε πακέτα με επίπεδη οθόνη από μπροστά και σχεδιασμένα ώστε να μοιάζουν με την ναυαρχίδα Galaxy S23 από πίσω.

a53 a54 leaks2

Ο Roland Quandt του ιστολογίου WinFuture μόλις υποστήριξε αυτούς τους ισχυρισμούς με μια σειρά από νέες εικόνες και για τις δύο υποτιθέμενες επερχόμενες συσκευές. Υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν ότι, ενώ τα Galaxy A34 και A54 μοιράζονται 3 χρωματικές επιλογές (μαύρο, ένα αναμφισβήτητα φθορίζον πράσινο και το βιολετί που είναι πιο μωβ από αυτό της σειράς S23), το A34 θα αποφύγει την τελευταία λευκή επιλογή του A54.

a53 a54 leaks

a54 leaks white1

Τέλος, ενώ και οι δύο απεικονίζονται πράγματι να διαθέτουν τους ενημερωμένους τριπλούς πίσω δακτυλίους κάμερας της σειράς S23, το A34 θα ικανοποιηθεί με μια οθόνη με εγκοπή τύπου waterdrop, ενώ το A54 αποδίδεται με μια πιο σύγχρονη οπή στην οθόνη.

Σε άλλες ειδήσεις, το OnLeaks ισχυρίζεται ότι «άκουσε από μια αρκετά αξιόπιστη πηγή» ότι αυτά τα επερχόμενα μέλη της σειράς Galaxy A θα παρουσιαστούν στις 15 Μαρτίου 2023.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης