Εντοπισμός του Xiaomi POCO F5 το αποκαλύπτει ως νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας

Σύμφωνα με νέες αναφορές, η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει το POCO F5 για να φέρει το Redmi Note 12 Turbo στο παγκόσμιο κοινό. Φημολογείται ότι το κινητό τηλέφωνο θα περιέχει το chipset Snapdragon SM7475 και έχει ήδη εντοπιστεί στις βάσεις δεδομένων IMEI ως 23049PCD8G.

Εντοπισμός του Xiaomi POCO F5 το αποκαλύπτει ως νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας
Το Redmi Note 12 Turbo

Το Xiaomiui ισχυρίζεται ότι εντόπισε το POCO F5 σε μια βάση δεδομένων IMEI. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi έχει ήδη ξεκινήσει τη σειριακή παραγωγή μονάδων POCO F5 στην Ευρώπη, συχνά ένδειξη επικείμενης κυκλοφορίας. Το POCO F5 GT θα πρέπει να ενταχθεί στο POCO F5 σε κάποιο στάδιο, αν και το πρώτο μπορεί να είναι απλώς μια νέα επωνυμία του Redmi K60 Gaming Edition.

Όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα, η συσκευή φέρει τον αριθμό μοντέλου 23049PCD8G, με το επίθημα «G» να υποδηλώνει ότι είναι παγκόσμιο μοντέλο. Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος ιστότοπος ανέφερε προηγουμένως ότι το POCO F5 θα ήταν το 23013PC75G, το οποίο έχει περάσει από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) στις ΗΠΑ. Αντίθετα, όπως το MySmartPrice υποστήριξαν ότι ο αριθμός μοντέλου αντιστοιχούσε στο POCO F5 Pro. Ανεξάρτητα, τόσο το 23049PCD8G όσο και το 23013PC75G φαίνονται στα τηλέφωνα της σειράς POCO F5.

Επιπλέον, ο αριθμός μοντέλου «23049PCD8G» εμφανίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ως POCO X5 GT. Ωστόσο, το Xiaomiui δηλώνει τώρα ότι αυτό ήταν ψευδές. Αντίθετα, ο ιστότοπος είναι σταθερός στη νέα της πεποίθηση ότι η Xiaomi έχει εκχωρήσει το '23049PCD8G' στο POCO F5, το οποίο έχει επίσης κωδικοποιήσει «marble» και όχι «mondrian». Ως εκ τούτου, το POCO F5 θα είναι ένα νέο Redmi Note 12 Turbo με chipset Snapdragon SM7475, πιθανότατα το Snapdragon 7+ Gen 1 ή το Snapdragon 7 Gen 2.

Εάν ισχύει αυτό, τότε το POCO F5 θα υποστηρίζει 67 W γρήγορη φόρτιση επίσης, καθώς και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και πάνελ 120 Hz. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και ο αριθμός μοντέλου της συσκευής υποδηλώνει ότι η Xiaomi στοχεύει μια κυκλοφορία τον Απρίλιο.

poco f5 imei listing

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης