Το Sony Xperia 5 V εμφανίζεται στο Geekbench με 16 GB μνήμης RAM

Η νέα ναυαρχίδα της σειράς Xperia 5 της Sony πρόκειται να αποκτήσει νέο μέλος, αποκαλύπτει μια νέα καταχώρηση Geekbench. Αποκαλύπτει επίσης ορισμένες από τις προδιαγραφές του επερχόμενου τηλεφώνου.

Το Sony Xperia 5 V εμφανίζεται στο Geekbench με 16 GB μνήμης RAM

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συσκευή λειτουργεί με το τελευταίο chipset Snapdragon 8 Gen 2, αλλά η λίστα επιβεβαιώνει επίσης ότι η Sony ετοιμάζει μια παραλλαγή RAM 16 GB. Θα ταιριάζει με το iQOO 11 Pro και το OnePlus 11 μεταξύ πολλών άλλων τηλεφώνων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με 16 GB RAM.

Sony Xperia 5 V geekbench

Πίσω στην ίδια τη λίστα συγκριτικής αξιολόγησης, το Xperia 5 V παρουσιάζει παρόμοιες επιδόσεις με άλλα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν τον Snapdragon 8 Gen 2, ακόμα κι αν είναι νωρίς στο στάδιο ανάπτυξής του. Μπορούμε επίσης να δούμε τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου, ο οποίος είναι XQ-DQ72 και θα μας βοηθήσει να τον αναγνωρίσουμε σε μελλοντικές διαρροές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης