Πουλήθηκε σφραγισμένο το πρώτο iPhone σε τιμή ρεκόρ

Το 2007 θα μπορούσατε να αγοράσετε για μόλις 499 δολάρια για το πρώτο iPhone, το οποίο ήρθε σε εκδόσεις 4GB και 8GB. Σε μια πρόσφατη δημοπρασία, ωστόσο, το τηλέφωνο πήγε για πολύ περισσότερο από αυτή την τιμή.

Πουλήθηκε σφραγισμένο το πρώτο iPhone σε τιμή ρεκόρ

Οι δημοπρασίες του οίκου LCG μόλις πούλησαν ένα πρωτότυπο iPhone για 63.356.40 δολάρια. Το τηλέφωνο ήταν ανέγγιχτο τα τελευταία 15 χρόνια, σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία. Ο ιδιοκτήτης προφανώς το έλαβε ως δώρο, αλλά δεν το χρησιμοποίησε γιατί, τότε, δεν είχαν υπηρεσία AT & T. Για τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του iPhone, θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε μόνο στο δίκτυο AT & T.

Ο ιδιοκτήτης έβαλε το τηλέφωνο στο χώρο αποθήκευσης και μάλλον το ξέχασε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δημοπρασία που έχει γίνει ποτέ για ένα iPhone. Αυτό το μοντέλο 8GB θα κόστιζε 599 δολάρια το 2007, οπότε ο νικητής της δημοπρασίας κατέβαλε περίπου 106 φορές την τιμή αυτή ή 10.600% περισσότερο.

Το αρχικό iPhone είναι ευρέως κατανοητό ότι έχει εισαγάγει στην εποχή των smartphone. Παρόλο που άλλα τηλέφωνα είχαν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του iPhone ακόμη και πριν από το 2007 (συμπεριλαμβανομένου του διάσημου LG Prada), κανένα τηλέφωνο δεν κατέλαβε την προσοχή του κοινού αρκετά σαν το πρώτο smartphone της Apple. Ως εκ τούτου, αυτός ο νικητής της δημοπρασίας πιθανότατα το βλέπει ως επένδυση ή απλά σαν ένα συλλεκτικό κομμάτι.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης