Πρώιμες πληροφορίες για τις σειρές Xiaomi 13T και Xiaomi 13S διαρρέουν στο διαδίκτυο

Ενώ η επερχόμενη παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13 μπορεί να είναι το επίκεντρο της Xiaomi, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια σειρά από άλλα premium τηλέφωνα μέσα στο έτος, και μια νέα διαρροή έχει δώσει τώρα πληροφορίες για τα σχέδια της Xiaomi, για το Xiaomi 13S και της σειράς Xiaomi 13T.

Πρώιμες πληροφορίες για τις σειρές Xiaomi 13T και Xiaomi 13S διαρρέουν στο διαδίκτυο
Το Xiaomi 12S Ultra του 2022

Η Xiaomi θα κάνει το ντεμπούτο της σειράς Xiaomi 13 παγκοσμίως την επόμενη εβδομάδα στο MWC, με το Xiaomi 13 Lite να πρόκειται να ενωθεί με τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro στην εκδήλωση κυκλοφορίας.

Αν και αυτό μπορεί να είναι το επίκεντρο της Xiaomi αυτή τη στιγμή, η εταιρεία έχει άλλες συσκευές premium στα σκαριά και πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Xiaomi για αυτές τις πιθανές συσκευές έχουν πλέον εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Όπως αποκαλύφθηκε από το Digital Chat Station που διαρρέει πληροφορίες με καλό ποσοστό επιτυχίας, φαίνεται ότι μπορεί να μην υπάρχει μια σειρά Xiaomi 13S φέτος. Η εταιρεία κυκλοφόρησε τη σειρά Xiaomi 12S τον Αύγουστο του περασμένου έτους ως ένας τρόπος για να ανανεώσει την τυπική σειρά Xiaomi 12 με τον εξαιρετικά βελτιωμένο Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ παρουσίασε επίσης το Xiaomi 12S Ultra με τον πολυδιαφημισμένο αισθητήρα κάμερας τύπου 1 ίντσας. Φέτος, όπως φαίνεται, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Πρώτον, από όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, το τηλέφωνο "Ultra" της Xiaomi φέτος θα είναι το Xiaomi 13 Ultra — όχι το Xiaomi 13S Ultra. Η εν λόγω συσκευή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, με αναφορές που υποδεικνύουν ένα πιθανό συμβάν Απριλίου ή Μαΐου.

Επίσης, είναι απίθανο να έχουμε Snapdragon 8+ Gen 2, καθώς το Snapdragon 8 Gen 2 κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά. Ως εκ τούτου, η Xiaomi πιθανότατα έχει ελάχιστο έως καθόλου λόγο να ανανεώσει τη ναυαρχίδα της με μια σειρά Xiaomi 13S.

Ωστόσο, η σειρά Xiaomi 13T θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα μέσα στο έτος. Υποτίθεται ότι ένα από τα τηλέφωνα Xiaomi 13T θα είναι ένα ανανεωμένο Redmi K60 Extreme Edition. Το Redmi K60 Extreme Edition —ή  το Redmi K60 Ultra — είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, αλλά θα κάνει το ταξίδι του στην Ευρώπη ως μοντέλο Xiaomi 13T. Το Redmi K50 Extreme Edition ανανεώθηκε ως Xiaomi 12T Pro πέρυσι, για παράδειγμα, αν και άλλαξε την κάμερά του 108 MP με 200 MP στην πορεία.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης