Η παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς vivo V27 αποκαλύφθηκε, έγιναν teased τα χαρακτηριστικά

Μετά από αρκετές λίστες αναφοράς καθώς και μερικά επίσημα teaser, η vivo επιβεβαίωσε επιτέλους τις λεπτομέρειες κυκλοφορίας για τα επερχόμενα τηλέφωνα της σειράς vivo V27. Η σειρά V27 κυκλοφορεί την 1η Μαρτίου στην Ινδία.

Η παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς vivo V27 αποκαλύφθηκε, έγιναν teased τα χαρακτηριστικά

Ενώ αναμένεται αμέσως μετά την παρουσίαση να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.  Η νέα σελίδα προορισμού για το τηλέφωνο επιβεβαίωσε επίσης ότι το vivo V27 Pro θα διαθέτει κυρτή οθόνη και αισθητήρα κάμερας Sony IMX 766V με OIS.

Τα χρώματα Emerald Green και Magic Blue θα έχουν πλάτες που αλλάζουν χρώμα. Με βάση μια προηγούμενη διαρροή, το vivo V27 Pro θα έχει τιμή 42.000 INR στην Ινδία που μεταφράζεται σε 473 €.

vivo v27 camera teaser

Το βασικό μοντέλο vivo V27 αναμένεται να κυκλοφορήσει με το πρόσφατα ανακοινωμένο chipset MediaTek Dimensity 7200, ενώ το μοντέλο vivo V27 Pro θα χρησιμοποιεί το Dimensity 8200. Στον τομέα των καμερών το vivo v27 θα χρησιμοποιεί τριπλή ρύθμιση κάμερας με κύρια κάμερα 64 MP με IOS ενώ το vivo v27 Pro θα διαθέτει επίσης τριπλή ρύθμιση κάμερας με κύρια κάμερα 50MP και IOS.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης