Το Samsung Galaxy S23 Ultra υπολείπεται του ανταγωνισμού στην ανάλυση κάμερας

Το Samsung Galaxy S23 Ultra μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένα smartphone βασισμένο στην δύναμη της κάμερας, αλλά τα benchmarks της κάμερας υποδηλώνουν το αντίθετο. Το Galaxy S23 Ultra είναι μια βελτίωση σε σχέση με το Galaxy S22 Ultra, αλλά η απόδοση της κάμερας του δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα καλύτερα από την Apple, την Google και τη Huawei, μεταξύ άλλων.

Το Samsung Galaxy S23 Ultra υπολείπεται του ανταγωνισμού στην ανάλυση κάμερας

Το DxOMark έβαλε τώρα το Galaxy S23 Ultra στο στόχαστρο του, το τελευταίο κορυφαίο smartphone της Samsung πέρασε από έλεγχο. Πολλά έχουν ειπωθεί για τη νέα κάμερα 200 MP της Samsung, με την εταιρεία να απομακρύνεται από το ISOCELL HM3 του Galaxy S22 Ultra.

Κατά τη γνώμη μας, υπάρχει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην ποιότητα της κάμερας από το Galaxy S22 Ultra στο Galaxy S23 Ultra. Ωστόσο, σημειώσαμε ότι η αναβάθμιση από το πρώτο στο δεύτερο δεν αξίζει ως επί το πλείστον, με το ISOCELL HP2 να υποφέρει από καθυστέρηση κλείστρου. Οι διαφορές μεταξύ των άλλων καμερών του Galaxy S22 Ultra και του Galaxy S23 Ultra είναι επίσης σχετικά μικρές.

Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το DxOMark πιστεύει ότι το Galaxy S23 Ultra υπολείπεται των καλύτερων καμερών smartphone, όπως τα Mate 50 Pro, Pixel 7 Pro, Magic4 Ultimate ή η σειρά iPhone 14 Pro. Από τη μία πλευρά, όλες οι κάμερες παρέχουν μεγάλο δυναμικό εύρος και καλά επίπεδα λεπτομέρειας. Ομοίως, το Galaxy S23 Ultra προσφέρει σταθερά αποτελέσματα με ζουμ, ακριβή αυτόματη εστίαση και αποτελεσματική σταθεροποίηση βίντεο.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy S23 Ultra κολλάει σε ορισμένους τομείς, όπως η τάση του να υποεκθέτει τα πρόσωπα σε βίντεο χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, οι κάμερες συχνά υποφέρουν από θόρυβο κατά τη λήψη σε εσωτερικούς χώρους και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, η συσκευή δεν έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο πώς χειρίζεται σκηνές με οπίσθιο φωτισμό.

Εν ολίγοις, το Galaxy S23 Ultra είναι ένα βήμα μπροστά για τη σειρά Galaxy S. Ωστόσο, αυτό το βήμα προς τα εμπρός εξακολουθεί να αφήνει το Galaxy S23 Ultra πίσω από τους ανταγωνιστές του, οι περισσότεροι από τους οποίους θα αντικατασταθούν αργότερα φέτος με συσκευές με ακόμα καλύτερες κάμερες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης