Υποτιθέμενη κοντινή φωτογραφία του iPhone 15 Pro επιβεβαιώνει αρκετές φήμες

Πριν από λίγες ώρες, είδαμε τα πρώτα renders του iPhone 15 Pro και τώρα φαίνεται πως κάποιος δημοσίευσε μια εικόνα της πραγματικής συσκευής. Αυτό βέβαια το λέμε με αρκετή επιφύλαξη καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σιγουριά.

Υποτιθέμενη κοντινή φωτογραφία του iPhone 15 Pro επιβεβαιώνει αρκετές φήμες

Ο Leaker Unknownz21 (@URedditor), ο οποίος έχει ένα εκπληκτικό αλλά περιορισμένο ιστορικό, δημοσίευσε μια εικόνα που προφανώς δείχνει το κάτω μέρος του iPhone 15 Pro. Όπως είχαν πει αμέτρητες διαρροές, η θύρα Lightning έχει αποσυρθεί υπέρ μιας θύρας USB-C.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει υποχρεωτική για όλους τους κατασκευαστές smartphone να χρησιμοποιούν τη θύρα USB Type-C και η Apple συμφώνησε απρόθυμα να συμμορφωθεί. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να περιορίσει τη θύρα σε εγκεκριμένα αξεσουάρ. Ο Unknownz21 είπε στο MacRumors ότι το Ε75 Lightning Controller θα αντικατασταθεί με ένα Port Controller E85.

iphone 15 pro usb c leaks

Προχωρώντας, το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να έχει καμπύλες άκρες. Αυτό συνδυάζεται με τις φήμες και τα προαναφερθέντα renders που πρότειναν ότι το iPhone 15 Pro θα είχε καμπύλες πίσω άκρες. Εκτός από αυτό, το iPhone 15 Pro φημολογήθηκε ότι διαθέτει πλαίσιο τιτανίου και η εικόνα φαίνεται να υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο έχει φινίρισμα τιτανίου. Αυτό του δίνει μια ματ εμφάνιση.

Το iPhone 15 Pro στην εικόνα είναι πιθανώς μια μη τελική μονάδα, αλλά η έκδοση που θα πωληθεί πιθανότατα δεν θα φαίνεται πολύ διαφορετική. Το iPhone 15 Pro θα μπορούσε επίσης να διαθέτει κυρτό γυαλί και λεπτότερα πλαίσια. Έτσι, παρόλο που ο σχεδιασμός δεν θα αλλάξει σημαντικά, θα υπάρχουν πολλές μικρές αλλαγές παντού.

Το smartphone είναι επίσης πολύ πιθανό να διαθέτει ένα νέο τσιπ 3 nm και ίσως έναν νέο φακό περισκοπίου, αν και οι πιθανότητες είναι ότι ο τελευταίος θα είναι αποκλειστικός στο μοντέλο υψηλότερης ποιότητας, το οποίο προφανώς θα είναι γνωστό ως iPhone 15 Ultra και όχι iPhone 15 Pro Max.

Το αν αυτές οι αλλαγές θα γίνουν πραγματικότητα και αν θα είναι αρκετές για να κάνουν το iPhone 15 Pro ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2023, μένει να το δούμε καθώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά μπορεί να αλλάξουν στην πορεία. 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης