Το SamsungOne UI 5.1 έρχεται στις συσκευές Galaxy με τη νέα σειρά Galaxy S23

Η ενημέρωση λογισμικού εισάγει νέα χαρακτηριστικά για μεγαλύτερη δημιουργικότητα, δυνατότητες εξατομίκευσης και ευκολία στην εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες Galaxy.

Το SamsungOne UI 5.1 έρχεται στις συσκευές Galaxy με τη νέα σειρά Galaxy S23

 Η SamsungElectronicsCo., Ltd.ανακοίνωσε ότι το OneUI 5.1, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα με τη σειρά GalaxyS23 στο GalaxyUnpacked 2023, θα αρχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως για άλλες συσκευές Galaxy ξεκινώντας από τη σειρά GalaxyS22 , το ZFold4, το ZFlip4, τη σειρά S21 , και τη σειρά S20 . Με το OneUI 5.1, οι συσκευές Galaxy θα προσφέρουν πιο οπτικά ελκυστικό interface, ενσωματώνοντας νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μεγαλύτερη δημιουργικότητα και εξατομίκευση για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία.

«Το OneUI 5.1 είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης της Samsung να παρέχει στους χρήστες Galaxy τις τελευταίες καινοτομίες το συντομότερο δυνατό», σημείωσε ο JanghyunYoon, EVP και SeniorExecutive στο SoftwareOffice. «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, συνεργαστήκαμε στενά με τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας για να φέρουμε το OneUI 5.1 στα τρέχοντα Galaxysmartphones και tablets σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανακοίνωση της σειράς GalaxyS23».

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και ακόμη πιο συναρπαστικό Gallery

Το OneUI 5.1 επεκτείνει τα πρόσφατα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά της κάμερας που ανακοινώθηκαν με τη σειρά GalaxyS23. Οι χρήστες Galaxy έχουν πλέον μεγαλύτερη ευελιξία για τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου, με τις λειτουργίες ExpertRAW που είναι πλέον διαθέσιμες απευθείας μέσω της εφαρμογής GalaxyCamera. Επιλέγοντας "Περισσότερα" κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, αποτυπώνονται, λήψεις υψηλής ποιότητας στη μορφή raw. Επιπλέον, η βελτιωμένη λειτουργία PhotoRemaster με βάση την τεχνολογία AI βελτιώνει αυτόματα τις υποβαθμισμένες λεπτομέρειες των εικόνων, αναβαθμίζοντας τη φωτεινότητα, τελειοποιώντας τις λεπτομέρειες και κάνοντας χρωματικές διορθώσεις ακόμα και σε σκηνές με οπίσθιο φωτισμό. Αφαιρεί, επίσης, τις ανεπιθύμητες σκιές και αντανακλάσεις για μια τέλεια φωτογραφία .
Οι νέες βελτιώσεις στην πλοήγηση καθιστούν, επίσης, ευκολότερη από ποτέ την εύρεση φωτογραφιών στην εφαρμογή «Συλλογή», καθώς και τη δημιουργία κοινών οικογενειακών άλμπουμ. Πατώντας στο πρόσωπο ενός ατόμου σε μια φωτογραφία, πραγματοποιείται αναζήτηση για περισσότερες εικόνες, ενώ η εφαρμογή «Συλλογή», αναζητά πρόσωπα αγαπημένων προσώπων και τα προτείνει για οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών.

samsung 01.remaster 0209

Μια μοναδική εμπειρία, εξατομικευμένη για κάθε χρήστη

Η Samsung έχει επικεντρωθεί στο να δίνει στους χρήστες Galaxy μεγαλύτερο έλεγχο των συσκευών τους, προσαρμόζοντας διάφορες πτυχές του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη. Το OneUI 5.1 προσφέρει πολλά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν λεπτομερώς σχεδόν κάθε πτυχή της εμπειρίας του κινητού - από την εμφάνιση μέχρι τις επικοινωνίες, τις ενέργειες και πολλά άλλα. Η Samsung παρουσίασε νέες λειτουργίες που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο χρήσης των συσκευών και να κάνουν ανάλογες συστάσεις. Για παράδειγμα, το νέο δυναμικό widget καιρού αναλύει τις τρέχουσες συνθήκες και δημιουργεί έναν προσαρμοσμένο σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το κλίμα. Οι λειτουργίες Modes και Routines έχουν διευρυνθεί για να επιτρέπουν προσαρμοσμένες ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ευαισθησία αφής και γραμματοσειρές που μπορούν να εξατομικεύσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Το OneUI 5.1 βελτιώνει, επίσης, το widget Έξυπνες προτάσεις (Smartsuggestions) προσθέτοντας τη δυνατότητα σύστασης τραγουδιών και λιστών αναπαραγωγής Spotify με βάση τις δραστηριότητες των χρηστών, όπως μουσική για ταξίδια ή χαλάρωση.

 

samsung 02.weather widget 0208

Μεγαλύτερη συνδεσιμότητα σε όλο το οικοσύστημα Galaxy

Επίσης, η Samsung έχει αναπτύξει το OneUI για να φέρει μεγαλύτερη ενσωμάτωση και συνδεσιμότητα σε όλο το οικοσύστημα κινητών συσκευών και εισήγαγε χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν αυτή την αποστολή. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα σε όλα τα smartphonesκαι τους υπολογιστές τους με διευρυμένο Multicontrol μεταξύ του GalaxyBook και των smartphones . Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή το trackpad του GalaxyBook όχι μόνο με το Galaxytablet τους, αλλά τώρα και με επιλεγμένα Galaxysmartphones, επιτρέποντάς τους να αντιγράφουν και να επικολλούν κείμενο και να μεταφέρουν εικόνες από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς προβλήματα - σαν να πρόκειται για την ίδια, ενιαία συσκευή. Επιπλέον, η λειτουργία LinktoWindows επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν μέσω την εφαρμογής SamsungInternet στο smartphone τους και να συνεχίσουν την περιήγηση στις ίδιες σελίδες στον υπολογιστή τους απρόσκοπτα. Οι σελίδες αυτές μπορούν, επίσης, να ανοίγουν από τη μία συσκευή στην άλλη, κάνοντας την καθημερινή ζωή ακόμη πιο εύκολη.

samsung 03.smartsuggestion spotify 0209

Διαθεσιμότητα:

Η ενημέρωση λογισμικού OneUI 5.1 αρχίζει να κυκλοφορεί για τη σειρά Samsung Galaxy S22, το ZFold4, το ZFlip4, τη σειρά S21, και τη σειρά S23. Οι ενημερώσεις λογισμικού για επιπλέον συσκευές Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των GalaxyZFold3 και ZFlip3, θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης