Το Samsung Galaxy S23 Ultra δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τηλέφωνα με Snapdragon 8+ Gen 1 σε μια δοκιμή παιχνιδιών σε πραγματικό κόσμο

Η σειρά Samsung Galaxy S23 κυκλοφόρησε σε μεγάλο βαθμό για την ικανότητά της στο gaming χάρη στο ενισχυμένο Snapdragon 8 Gen 2 chipset για συσκευές Galaxy. Τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά στον πραγματικό κόσμο, ωστόσο, καθώς τα τηλέφωνα φαίνεται να είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών σε μια δοκιμή παιχνιδιού Genshin Impact.

Το Samsung Galaxy S23 Ultra δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τηλέφωνα με Snapdragon 8+ Gen 1 σε μια δοκιμή παιχνιδιών σε πραγματικό κόσμο

Το Samsung Galaxy S23 Ultra έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του μήνα με μια αποκλειστική έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 που διαθέτει έναν βασικό πυρήνα Cortex-X3 ενισχυμένο στα 3,36 GHz από τα τυπικά 3,2 GHz. Αν και αυτό έχει εγγυηθεί για τις νέες ναυαρχίδες της Samsung εντυπωσιακούς αριθμούς αναφοράς CPU, φαίνεται ότι μπορεί να μην είναι εξαιρετικοί στο πραγματικό παιχνίδι.

Όπως δοκιμάστηκε από τον Golden Reviewer για τον δημοφιλή τίτλο Genshin Impact, το Galaxy S23 Ultra φαίνεται να έχει μια απογοητευτική εμφάνιση, με αριθμούς χειρότερους από άλλα τηλέφωνα με Snapdragon 8 Gen 2 και ακόμη και ελάχιστα καλύτερο από τα τηλέφωνα τελευταίας γενιάς Snapdragon 8+ Gen 1. Το Galaxy S23 Ultra καταγράφει κατά μέσο όρο μόνο 55 FPS, αισθητά χαμηλότερα από μια συσκευή όπως το Xiaomi 13 Pro που επιτυγχάνει κατά μέσο όρο 59,4 FPS. Ακόμη και το Xiaomi 12T Pro που τροφοδοτείται με Snapdragon 8+ Gen 1 είχε κατά μέσο όρο 59,2 FPS στην ίδια δοκιμή.

Γίνεται χειρότερο. Με μέση κατανάλωση ισχύος 6,4 W, το Galaxy S23 Ultra, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, κατανάλωσε περισσότερη ισχύ από το Xiaomi 13 Pro και ακόμη και το Xiaomi 12T Pro, στα 5,5 W και 5,8 W. Επίσης, έγινε πολύ πιο ζεστό από τα δύο τηλέφωνα, φτάνοντας σε θερμοκρασία 43,6 °C, έναντι 39,3 °C του Xiaomi 13 Pro και 41,5 °C του 12T Pro. Αυτοί οι αριθμοί δεν είναι μόνο ο μάγος της Xiaomi: το Vivo X90 Pro Plus—τροφοδοτούμενο από το Snapdragon 8 Gen 2— έφτασε μέσο όρο 58,4 FPS στη δοκιμή, με κατανάλωση ενέργειας 5,2 W και θερμοκρασία 39,1 °C.

Αν και υπάρχει πιθανότητα το Galaxy S23 Ultra απλώς να μην έχει βελτιστοποιηθεί για το Genshin Impact αυτή τη στιγμή - αυτές οι μονάδες εξακολουθούν να είναι σε αρχικό λογισμικό - τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμής δύσκολα παρουσιάζουν τη ναυαρχίδα και το Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy με λαμπερό φως . Ωστόσο, θα σας κρατάμε ενήμερους σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων.

genshin impact test

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης