Νέα εικόνα φέρεται να μας δίνει μια πρώτη ματιά στο Huawei P60 Pro

Η σειρά P60 της Huawei αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα (πιθανώς παράλληλα με τη σειρά Mate 60 εάν οι φήμες είναι βάσιμες). Τα τηλέφωνα της σειράς P είναι τα κορυφαία μοντέλα της Huawei με εστίαση στη φωτογραφία, ενώ η σειρά Mate διαθέτει την πιο πρόσφατη και πρωτοποριακή τεχνολογία.

Νέα εικόνα φέρεται να μας δίνει μια πρώτη ματιά στο Huawei P60 Pro

Τα προηγούμενα χρόνια, η σειρά P θα κυκλοφορούσε το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ η σειρά Mate θα έβγαινε στα ράφια το τέταρτο τρίμηνο του ίδιου έτους. Τα τελευταία χρόνια, με τους περιορισμούς των ΗΠΑ έναντι της Huawei να αποκτήσει τσιπ αιχμής που επηρεάζουν την εταιρεία, ο κατασκευαστής αναγκάστηκε να εναλλάσσει τη σειρά ναυαρχίδων κάθε χρόνο. Για παράδειγμα, το 2021 κυκλοφόρησε η σειρά Huawei P50. Πέρυσι, η σειρά Mate 50 κυκλοφόρησε και γνώρισε μεγάλη ζήτηση.

Η ζωντανή εικόνα του P60 Pro έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση κάμερας σε σχέση με τα προηγούμενα render

Πρόσφατα, τα renders του P60 Pro μαζί με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου διέρρευσαν από διάφορους tipster. Ωστόσο, μια ζωντανή εικόνα που φέρεται ότι είναι μια συσκευή δοκιμής του Huawei P60 Pro κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo (μέσω Huawei Central) και η ρύθμιση της πίσω κάμερας φαίνεται εντελώς διαφορετική από αυτή που είδαμε στα προηγούμενα renders. Η φωτογραφία δείχνει μια ορθογώνια μονάδα κάμερας τοποθετημένη στην επάνω αριστερή γωνία του πίσω καλύμματος του τηλεφώνου με δύο δακτυλίους μέσα στη μονάδα.

Μια θύρα φόρτισης USB-C βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής μαζί με μια μάσκα ηχείου και το εξόγκωμα της κάμερας και το ίδιο το τηλέφωνο είναι καθαρό λευκό. Ίσως να σκέφτεστε ότι η ρύθμιση της πίσω κάμερας στη ζωντανή εικόνα του P60 Pro μοιάζει πολύ με αυτή που χρησιμοποιείται στο P50 Pro. Υπάρχει όμως μια διαφορά. Η μονάδα στο τελευταίο είχε σχήμα οβάλ και η μονάδα στη δοκιμαστική μονάδα P60 Pro είναι ορθογώνια.

Huawei P60 Pro live img leak

Η κύρια κάμερα στο P60 Pro θα έχει τη δυνατότητα μεταβλητού διαφράγματος όπως αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Mate 50 Pro. Αυτό επέτρεψε στο διάφραγμα να κυμαίνεται μεταξύ f/1,4 έως f/4 προκειμένου να ρυθμιστεί το θάμπωμα και το βάθος πεδίου. Για άλλη μια φορά, θα χρησιμοποιηθεί το εσωτερικό σύστημα φωτογραφίας XMAGE της Huawei. Η κύρια κάμερα 50MP φέρεται να διαθέτει αισθητήρα Sony IMX888 ενώ ένας αισθητήρας Sony IMX858 50MP θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από την εξαιρετικά ευρεία κάμερα. Η κάμερα τηλεφακού (που χρησιμοποιεί φακό περισκοπίου) πιστεύεται ότι οδηγείται από έναν αισθητήρα OmniVision OV64B 64MP.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης