Τα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra λαμβάνουν ενσωμάτωση Adobe Lightroom

Τα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra λαμβάνουν ενσωμάτωση Adobe Lightroom για επαγγελματική επεξεργασία εικόνας εντός της εφαρμογής Expert RAW.

Τα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra λαμβάνουν ενσωμάτωση Adobe Lightroom

Η Adobe και η Samsung συνεργάστηκαν για να φέρουν το Adobe Lightroom στη σειρά Galaxy S23. Διατίθεται στα Galaxy S23, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 Ultra, οι ενσωματώσεις συνεργασίας Adobe Lightroom στην εφαρμογή Expert RAW και ακόμη και να συγχρονίζετε εικόνες στην επιφάνεια εργασίας σας μέσω αποθήκευσης cloud.

Η Samsung έφερε αρκετές αναβαθμίσεις κάμερας στην αγορά με τη σειρά Galaxy S23, την οποία κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Αναμφισβήτητα, το Galaxy S23 Ultra είναι το αστέρι της παράστασης από αυτή την άποψη, με μια κύρια κάμερα 200 MP που αντικαθιστά την αντίστοιχη των 108 MP στο Galaxy S22 Ultra. Η Samsung αναβάθμισε επίσης τη στοίβα φωτογραφικών μηχανών των "φθηνότερων ναυαρχίδων" της, με τα Galaxy S23 και Galaxy S23 Plus να μοιράζονται την ίδια νέα μπροστινή κάμερα 12 MP.

Οι βελτιώσεις δεν σταματούν ούτε εκεί, με την Adobe να επιβεβαιώνει ότι και τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S23 υποστηρίζουν το λογισμικό Lightroom. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Adobe εξηγεί ότι το Lightroom θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, χωρίς κλειδώματα τοποθεσίας όπως ορισμένες επεκτάσεις Good Lock. Ωστόσο, η Samsung περιορίζει την επεξεργασία του Adobe Lightroom στην εφαρμογή Expert RAW. Συγκεκριμένα, το Adobe Lightroom έχει δημιουργηθεί σε Expert RAW αντί να είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Adobe Lightroom στο Android δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το αντίστοιχο των desktop. Ωστόσο, η Adobe τονίζει ότι η σειρά Galaxy S23 είναι σε θέση να καταγράφει ασυμπίεστες εικόνες 16 bit σε RAW. Όπως δείχνουν οι παρακάτω εικόνες, η Adobe έχει ομαδοποιήσει πολλές βασικές λειτουργίες από την έκδοση desktop του Lightroom, συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής αντικειμένων και διαφόρων προεπιλογών.

Η σειρά Galaxy S23 μπορεί επίσης να συγχρονίσει εικόνες με υπολογιστή ή Mac, αν και μπορεί να χρειαστείτε μια συνδρομή Adobe με χώρο αποθήκευσης στο cloud για να το κάνετε. Η σειρά Galaxy S23 μπορεί ήδη να παραγγελθεί παγκοσμίως, αλλά δεν θα ξεκινήσει να αποστέλλεται μέχρι τα μέσα του μήνα.

samsung adobe lightroom

samsung adobe lightroom2

samsung adobe lightroom3

samsung adobe lightroom4

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης