Διέρρευσαν οι ευρωπαϊκές τιμές και οι διαμορφώσεις μνήμης για τα Xiaomi POCO X5 και POCO X5 Pro

Σύμφωνα με αναφορές γνωστών leakers, η Xiaomi έχει καθορίσει τις ευρωπαϊκές τιμές για τα επερχόμενα POCO X5 και POCO X5 Pro. Υποτίθεται ότι το φθηνότερο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για λιγότερο από 300 €, με το POCO X5 Pro να κοστίζει περίπου 400 €.

Διέρρευσαν οι ευρωπαϊκές τιμές και οι διαμορφώσεις μνήμης για τα Xiaomi POCO X5 και POCO X5 Pro

Τιμές για τα POCO X5 και POCO X5 Pro έχουν διαρρεύσει πριν από την κυκλοφορία τους. Για αναφορά, η Xiaomi φέρνει το ζευγάρι στην Ευρώπη και την Ινδία, μεταξύ άλλων αγορών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει οι τιμές της Ευρωζώνης. Παρεμπιπτόντως, φωτογραφίες, επίσημα renders και προδιαγραφές έχουν επίσης εμφανιστεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το POCO X5 θα ξεκινά από τα 269€, αντίστοιχη τιμή με το περσινό POCO X4 Pro. Σύμφωνα με τους @Sudhanshu1414 και @_snoopytech_, η Xiaomi θα προσφέρει το POCO X5 με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB μνήμης RAM για αυτήν την τιμή. Μένει να δούμε αν η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει άλλες διαμορφώσεις μνήμης. Ανεξάρτητα από αυτό, η Xiaomi θα εξοπλίσει το POCO X5 με κύρια κάμερα 48 MP και οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών που λειτουργεί στα 1080p και 120 Hz.

Αντίθετα, οι ίδιοι leakers ισχυρίζονται ότι το POCO X5 Pro θα ξεκινά από τα €379. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απότομο δεδομένου ότι οι συσκευές μοιράζονται ίδιες οθόνες, υπάρχουν διαφορές σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα, το POCO X5 Pro έχει ανώτερη κύρια και μπροστινή κάμερα, καθώς και πιο γρήγορο chipset.

Το POCO X5 Pro μπορεί επίσης να επαναφορτίσει την μπαταρία 5.000 mAh στα 67 W σε σύγκριση με τα 33 W του βασικού μοντέλου. Η αύξηση της τιμής περιλαμβάνει 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB μνήμης RAM επίσης. Η σειρά POCO X5 θα ξεκινήσει τη ζωή της στις 6 Φεβρουαρίου σε μια ειδική εκδήλωση παρουσίασης.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης