Διέρρευσαν αστραφτερές hands-on εικόνες των Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra

Διέρρευσαν περισσότερες hands-on εικόνες των Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, ενώ απομένει μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία των ναυαρχίδων του 2023. Υπάρχουν πολλές πρακτικές λήψεις του S23 Ultra, με αυτό που φαίνεται να είναι δοκιμαστικό μοντέλο λιανικής που επιβεβαιώνει την κύρια κάμερα 200 MP και την οθόνη QHD 6,8 ιντσών.

Διέρρευσαν αστραφτερές hands-on εικόνες των Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra

Η Samsung προφανώς χάνει τη μάχη για να σταματήσει τη ροή των διαρροών της σειράς Galaxy S23, καθώς μια ακόμη διαρροή έδειξε τα επερχόμενα S23, S23+ και S23 Ultra σε μια σειρά από εικόνες. Το Galaxy S23 Ultra έχει εμφανιστεί σε ένα hands-on βίντεο κλιπ στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές που βλέπουμε καλά τα Samsung Galaxy S23 και Samsung Galaxy S23+ στο χέρι. Ένα συνοδευτικό πρακτικό βίντεο είχε επίσης κοινοποιηθεί, αλλά αργότερα αφαιρέθηκε λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του S23 που δημοσιεύονται παρακάτω, υπάρχουν λήψεις τόσο από το μπροστινό όσο και από το πίσω μέρος του Galaxy S23 και του Galaxy S23+. Το Samsung Galaxy S23 παρουσιάζεται σε Cotton Flower χρωμαρισμό, με την κύρια σχεδιαστική διαφορά μεταξύ αυτού και του προκατόχου S22 να είναι η αφαίρεση για το εξόγκωμα του περιβλήματος της κάμερας. Τώρα οι κάμερες της σειράς Galaxy S23 στεγάζονται σε ξεχωριστούς αισθητικούς δακτυλίους, επιτρέποντας στο Misty Lilac (ροζ) Samsung Galaxy S23+ να φαίνεται πιο κομψό στο πίσω μέρος από το αντίστοιχο του S22+.

Οι πρακτικές φωτογραφίες Galaxy S23 Ultra δείχνουν την επερχόμενη συσκευή στο χέρι και επίσης σε ασφαλή δοκιμαστική κατάσταση λιανικής. Το πραγματικό Samsung Galaxy S23 Ultra λάμπει πρακτικά στο Botanic Green και πιθανότατα θα κερδίσει πολλούς θαυμαστές με αυτό το χρώμα, ενώ το μοντέλο δοκιμής pick-up εμφανίζεται σε μαύρο Phantom.

Το κείμενο μάρκετινγκ καταστήματος (στα Ισπανικά) επιβεβαιώνει το πάνελ QHD 6,8 ιντσών, το σύστημα κάμερας 200 MP/12 MP/10 MP/10 MP, τις επιλογές αποθήκευσης 256 GB/512 GB, την μπαταρία 5.000 mAh και την παρουσία του S Pen για το S23 Ultra.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης