Η Samsung παρουσιάζει το Odyssey Neo G7 43"- το πρώτο Mini-LED Flat Gaming Monitor

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Neo G7 (όνομα μοντέλου: G70NC), του πρώτου επίπεδου μοντέλου Mini-LED της εταιρείας, προσθέτοντας έναν νέο παράγοντα μορφής στην κορυφαία στον κλάδο σειρά, Odyssey.

Η Samsung παρουσιάζει το Odyssey Neo G7 43"- το πρώτο Mini-LED Flat Gaming Monitor

Το νέο monitor έρχεται με μία μεγάλη οθόνη που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους gamers ολοκληρωμένο οπτικό πεδίο και λεπτομέρεια – προσκαλώντας τους στον κόσμο του gaming με ρεαλιστική ποιότητα εικόνας.

«Η αγορά των gaming monitors ολοένα και επεκτείνεται με τους gamers να αναζητούν πλέον περισσότερα από τις οθόνες τους», δήλωσε ο Hoon Chung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Δεν προσφέρουμε απλώς καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού – αναδημιουργούμε νέες έξυπνες δυνατότητες στις οθόνες μας που δίνουν στους gamers ένα all-in-one μέρος τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Οι καινοτομίες μας δίνουν τη δυνατότητα στους gamers να καθηλώνουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με οπτική απόδοση που κάνει πιο έντονη την εμπειρία συναισθημάτων». 

odyssey neo g7 3

Το Samsung Odyssey Neo G7 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ζωντανή ποιότητα εικόνας, ένα προσαρμόσιμο περιβάλλον προβολής υψηλής απόδοσης και εξατομικευμένες λειτουργίες για βέλτιστο παιχνίδι και ψυχαγωγία.

Ένα gaming monitor αρκετά μεγάλο για οποιοδήποτε παιχνίδι και πλατφόρμα

Η μεγάλη οθόνη 43" προσφέρει ανάλυση 4K (3.840 x 2.160) με πιστοποίηση VESA Display HDR600 και HDR 10+ για προηγμένη ποιότητα εικόνας που προβάλλει τα καλύτερα γραφικά του σήμερα. Το Odyssey Neo G7 φέρνει την τεχνολογία Quantum Matrix της Samsung στο προσκήνιο, χρησιμοποιώντας Quantum Mini LEDs, τα οποία επιτρέπουν εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά συγκεντρωμένων LEDs. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να δουν πιο έντονα μαύρα χρώματα, με μεγαλύτερη χρωματική απόδοση και περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιβάλλοντα gaming με σκιές.

Επιπλέον, η τεχνολογία Matte Display μειώνει την αντανάκλαση του φωτός στην οθόνη, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς κατά τη διάρκεια των έντονων στιγμών στο παιχνίδι και επιτρέποντας στη μεγάλη οθόνη να προβάλει λεπτομέρειες, ενώ ο gamer παραμένει καθηλωμένος στο παιχνίδι με την εκπληκτική οπτική απόδοση. 

Το Odyssey Neo G7 είναι μια εξαιρετική οθόνη για οποιαδήποτε πλατφόρμα παιχνιδιών.  Έρχεται με DisplayPort ή HDMI δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τη συνδέουν με την πλατφόρμα Gaming, ενώ διαθέτει και HDMI 2.1 για σύνδεση σε gaming κονσόλα. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη μεγαλύτερη οθόνη 43” με το smartphone τους, μέσω του ενσωματωμένου WIFI/Bluetooth. Εναλλακτικά, αν δεν έχουν κονσόλα, μπορούν απλώς να τη συνδέσουν με ένα χειριστήριο, απολαμβάνοντας το παιχνίδι στο cloud. 

odyssey neo g7 4

Απόδοση που πάει το gaming στο επόμενο επίπεδο

Ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz και ο χρόνος απόκρισης 1ms (MPRT) επιτρέπουν γρήγορη, ομαλή απόκριση και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού. Ακόμη και στις πιο έντονες στιγμές, το Odyssey Neo G7 διατηρεί εξαιρετικά ομαλό και γρήγορο παιχνίδι δράσης και μειώνει το τρεμόπαιγμα, τον χρόνο καθυστέρησης και το σκίσιμο οθόνης μέσω της υποστήριξης AMD FreeSync Premium Pro.

Οι χρήστες αναζητούν όλο και περισσότερο εξατομικευμένες και προσαρμόσιμες εμπειρίες gaming. Το Odyssey Neo G7 παρέχει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος της οθόνης, τη θέση ακόμη και την αναλογία για βέλτιστη ρύθμιση στο παιχνίδι. Η λειτουργία Flex Move Screen επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το μέγεθος της οθόνης μεταξύ 43 και 20 ιντσών ώστε να ταιριάζει με το προτιμώμενο μέγεθος με βάση το παιχνίδι που παίζουν, ακόμη και να αλλάζουν τη θέση της οθόνης. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να βρουν τον τρόπο για τέλεια απόδοση σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Για να κάνουν την απόδοση πιο εξατομικευμένη, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Samsung Game Bar, ένα ισχυρό εργαλείο που τους επιτρέπει να βλέπουν και να αλλάζουν γρήγορα σημαντικές ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να μετατοπίζουν το βλέμμα τους από την οθόνη την ώρα που παίζουν. Οι gamers μπορούν να δουν και να αλλάξουν FPS (Καρέ ανά δευτερόλεπτο), λόγο διαστάσεων, υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης ή να προσαρμόσουν ρυθμίσεις όπως η αναλογία οθόνης, ο χρόνος απόκρισης και η λειτουργία Game Picture. Το Game Bar δίνει στον gamer έλεγχο χωρίς να χάνει τη δράση του παιχνιδιού. 

Έξυπνες λειτουργίες για εξατομικευμένες εμπειρίες

Το Odyssey Neo G7 είναι εξοπλισμένο με έξυπνες λειτουργίες για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του χρήστη, με εξατομικευμένες εμπειρίες μέσω του Samsung Smart Hub και του Samsung Gaming Hub. 

Το Samsung Gaming Hub είναι μια all-in-one πλατφόρμα ανακάλυψης ροής παιχνιδιών που επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια από συνεργάτες όπως το Xbox και η NVIDIA GeForce NOW, χωρίς να χρειάζεται λήψη ή χώρο αποθήκευσης. 

Επιπλέον, μέσω του Samsung Smart Hub, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης με εφαρμογές από συνεργάτες όπως το Prime Video, το Netflix και το YouTube, απολαμβάνοντας over-the-top (OTT) περιεχόμενο με σύνδεση στο internet, χωρίς τη χρήση υπολογιστή ή σύνδεση με άλλες συσκευές.

Το Odyssey Neo G7 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από το 1ο τρίμηνο του 2023, με τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας να διαφέρουν ανά περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Odyssey Neo G7.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

G70NC

Οθόνη

Μέγεθος οθόνης

43”

Flat/Curved

Flat

Τύπος Panel 

Quantum Mini-LED

Aspect Ratio

16:9

Εικόνα

Ρυθμός 

Ανανέωσης (Max)

144Hz

Φωτεινότητα (Τυπική τιμή)

400 nit

HDR

VESA Display HDR600

HDR10+ Gaming

Χρόνος απόκρισης

1ms MPRT

Οπτική γωνία

178○/178○

Λειτουργία Gaming 

VRR

FreeSync Premium Pro

Smart 

Ναι

Gaming Hub, Media Hub

Ήχος

Ηχείο

20W x 2

Περιβάλλον σύνδεσης

Θύρες Video 

1x DisplayPort (1.4) / 2x HDMI (2.1)

Θύρα USB 

2x USB 3.0 θύρες 

Άλλα 

1x Ethernet LAN, WiFi5, Bluetooth 5.2

Σχεδιασμός

Lighting

Ναι (Core Sync)

Stand

Tilt

Wall Mount

VESA (200x200)

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης