Η σειρά realme 10 ίσως έχει κινητό με theme Coca-Cola

Εμφανίστηκε μια διαρροή ενός τηλεφώνου το οποίο εκτός από τα χρώματα του γνωστού αναψυκτικού Coca-Cola θα φέρει και το λογότυπο της εταιρίας και πιθανότατα ένα ολοκληρωμένο theme γύρω από την γνωστή μάρκα.

Η σειρά realme 10 ίσως έχει κινητό με theme Coca-Cola

Σε αυτή που μπορεί να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των «περίεργων τηλεφώνων από απροσδόκητες μάρκες», η Coca-Cola φαίνεται να ετοιμάζει μια νέα συνεργασία με μια καθιερωμένη εταιρεία κατασκευής smartphone. Ένα render για το τηλέφωνο Cola διαδόθηκε στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας μια ρύθμιση διπλής κάμερας και το εμβληματικό λογότυπο της εταιρείας ανθρακούχων ποτών και το κόκκινο χρώμα.

Υπάρχει ένας πραγματικός λογαριασμός Colaphone Global Twitter που ακολουθεί συνολικά 8 άλλους λογαριασμούς που είναι όλοι επωνυμίες smartphone. Μία από τις φημολογούμενες πιθανότητες είναι ότι το τηλέφωνο Cola θα είναι μια νέα συσκευή της σειράς Realme 10 με μεγάλη πιθανότητα να είναι το μοντέλο βασικό μοντελό της σειράς Realme 10. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η realme δημιουργεί ένα "θεματικό" smartphone. Πιο πρόσφατη τέτοια συσκευή ήταν το Realme GT Neo 3T DragonBall Z Edition

Το τηλέφωνο με την επωνυμία της Coca-Cola αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία, αν και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης