Οι αριθμοί μοντέλων και η κωδική ονομασία του Xiaomi 13 Ultra φέρονται να έρχονται στο φως σε νέες διαρροές

Το Xiaomi 13 Ultra αναμένεται να φτάσει σύντομα ως αναβάθμιση στο τρέχον ναυαρχικό smartphone Android της Xiaomi με την επωνυμία Leica, το Xiaomi 12S Ultra. Τώρα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές, εμφανίστηκε με τρόπο που αποκαλύπτει τους αριθμούς μοντέλων της στην Κίνα και στην παγκόσμια αγορά.

Οι αριθμοί μοντέλων και η κωδική ονομασία του Xiaomi 13 Ultra φέρονται να έρχονται στο φως σε νέες διαρροές

Το Xiaomi "13 Ultra" απεικονίζεται επί του παρόντος να επαναλαμβάνει το τεράστιο στρογγυλό κεντρικό πλαίσιο της κάμερας του υποτιθέμενου προκατόχου του, του 12S Ultra, αν και πιθανώς ελαφρώς πιο καθαρό και με μεγαλύτερο κεντρικό φακό αυτή τη φορά.

Αυτή η πιθανή επαναληπτική αναβάθμιση σχεδίασης φέρεται να έχει αρχίσει να εμφανίζεται τώρα στις βάσεις δεδομένων IMEI, υποδηλώνοντας έτσι ότι είναι πράγματι καθ' οδόν προς την κυκλοφορία. Το Xiaomiui ισχυρίζεται ότι εντόπισε το 13 Ultra ως το 2304FPN6DC για την Κίνα ή ως 2304FPN6DG για τον υπόλοιπο κόσμο.

xiaomi 13 ultra leak

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν άλλο leaker, το WHYLAB, δεν περιλαμβάνει την Ινδία. Αντίστοιχα, μπορεί να υπάρχει ένας τρίτος αριθμός μοντέλου (που θα ήταν 2304FPN6DI) στο δρόμο - ή η Xiaomi δεν έχει καμία πρόθεση να κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά Ultra σε αυτήν την κομητεία.

Εν τω μεταξύ, το Xiaomiui επίσης ισχυρίζεται τώρα ότι έχει εντοπίσει την ακριβής κατασκευή του MIUI για το 13 Ultra με την οποία θα εκκινήσει από το κουτί, με βάση το υποτιθέμενο κωδικό του όνομα: ishtar. Και πάλι, ο αριθμός έκδοσης φέρεται να διαφέρει μεταξύ κινεζικών και διεθνών μονάδων: 22.11.5 (για τη συσκευή ishtar_pre) και 22.11.28 (ishtar_pre_global) αντίστοιχα.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης