Η Samsung παρουσιάζει αναδιπλούμενη οθόνη 360 μοιρών και πρωτότυπο μεντεσέ

Η Samsung Display παρουσίασε τη νέα πρωτότυπη οθόνη και νέο μεντεσέ που διπλώνει τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω. Η ιδέα "Flex In & Out" επιτρέπει στον μεντεσέ να διπλώνει τη συσκευή σε 360 μοίρες, ενώ δημιουργεί μια σημαντικά λιγότερο ορατή πτυχή.

Η Samsung παρουσιάζει αναδιπλούμενη οθόνη 360 μοιρών και πρωτότυπο μεντεσέ

Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε στο The Verge, το οποίο δεν παρείχε καμία πληροφορία σχετικά με το εάν ο νέος πίνακας οθόνης και ο μεντεσές θα είναι έτοιμοι για εμπορικά προϊόντα σύντομα. Αν και πολύ θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο στο  Galaxy Z Fold5 αλλά το θεωρούμε αρκετά φιλόδοξη σκέψη.

galaxy fold prototype flex out

Η οθόνη διαθέτει νέο σχεδιασμό μεντεσέ που επιτρέπει στη συσκευή να διπλώνει εντελώς αντί να αφήνει μια μικρή τρύπα στην πτυχή. Το πρωτότυπο απεικονίστηκε δίπλα σε ένα smartphone Galaxy Z Fold, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι τόσο παχύ όσο το τρέχον αναδιπλούμενο. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε κάποιους κινούμενους μηχανισμούς που επιτρέπουν στο πάνελ να λυγίζει άνετα χωρίς να τεντώνεται.

galaxy fold prototype folded

Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα επέτρεπε μια νέα κατηγορία συσκευών χωρίς την ανάγκη μιας οθόνης καλύμματος. Αυτό με τη σειρά του θα κάνει περισσότερο χώρο για μεγαλύτερες μπαταρίες και μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας χωρίς να κάνει το τηλέφωνο πολύ χοντρό. Ας ελπίσουμε ότι θα το δούμε σύντομα σε ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Πηγή

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης