Η Apple μπορεί απροσδόκητα να ανακοινώσει νέες συσκευές σήμερα

Η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει μια δέσμη νέων συσκευών σήμερα, 17 Ιανουαρίου, μέσω ενός δελτίου τύπου στην ιστοσελίδα της στο pressroom σήμερα, λέει ο γνωστός leaker Jon Prosser στο Twitter. Αυτό είναι το θέμα για το οποίο υπάρχουν πολλές φήμες τις τελευταίες ώρες και ο κόσμος εικάζει για τις πιθανές κυκλοφορίες που μπορεί να βγούμε από αυτές τις ανακοινώσεις.

Η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει μια δέσμη νέων συσκευών σήμερα, 17 Ιανουαρίου, μέσω ενός δελτίου τύπου στην ιστοσελίδα της στο pressroom σήμερα

Μην περιμένετε, λοιπόν, ο Tim Cook να εμφανιστεί στη σκηνή λέγοντας "Καλημέρα!". Αντίθετα, διατηρήστε τον ιστότοπο του newsroom της Apple ανοιχτό σε μια νέα καρτέλα. Η τρέχουσες φήμες είναι ότι πιθανότατα θα έχουμε μια ετήσια ανανέωση του MacBook Pro, η οποία θα μπορούσε να τοποθετήσει τα τελευταία chipset Apple M2 Pro και Apple M2 Max στους φορητούς υπολογιστές 14 ιντσών και 16 ιντσών.

Οι τρέχουσες εκδόσεις τους τροφοδοτούνται από το M1 Pro και το M1 Max, αλλά δεδομένου ότι το MacBook Air σημείωσε ανανέωση M2 πέρυσι, είναι πλέον καιρός τα πιο premium MacBook να λάβουν επίσης μια αναβάθμιση. Δεν αναμένονται αλλαγές σχεδιασμού, μόνο βελτιώσεις υλικού.

Το Mac mini είναι επίσης πιθανό να χρησιμοποιήσει το M2, καθώς το τρέχον κορυφαίο μοντέλο τροφοδοτείται επίσης από το πρωτοποριακό εσωτερικό τσιπ M1 της Apple. Δεν αναμένονται αλλαγές σχεδιασμού και σε αυτήν τη συσκευή.

Δεν περιμένουμε να ανακοινωθούν νέα smartphone μέσω δελτίου τύπου, γι' αυτό μην περιμένετε να δείτε νέα iPhone, Apple Watches ή iPads. Ενώ γενικά αναμένουμε την Apple να παρουσιάσει νέα χρώματα για ορισμένες από αυτές τις συσκευές, πιθανότατα τη σειρά iPhone 14 και (ελπίζουμε) το Apple Watch Ultra, η εταιρία πιθανότατα θα ανακοινώσει αυτές τις σχεδιαστικές αλλαγές σε μια ειδική κεντρική ομιλία κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, όταν η Apple συνήθως πραγματοποιεί μια ανοιξιάτικη εκδήλωση.

Παρόλο που έχουμε ακούσει πολλές φήμες για τα ακουστικά AR/MR της Apple που φαινομενικά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος, δεν βλέπουμε την Apple να αποκαλύπτει μια ολοκαίνουργια κατηγορία προϊόντων και μια συσκευή proof-of-concept μέσω ενός βαρετού δελτίου τύπου.

Αν μη τι άλλο, θα βλέπαμε τα φημολογούμενα ακουστικά VR της Apple να αποκαλύπτονται σε μια ειδική εκδήλωση, πιθανώς την ανοιξιάτικη για την οποία σας είπαμε ήδη. Προηγουμένως, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι, τα ακουστικά AR/MR ενδέχεται να μην λαμβάνουν την ειδική εκδήλωση, αλλά απλώς να είναι ένα σημαντικό θέμα μιας ευρύτερης κεντρικής ομιλίας.

Ως ανανέωση, η Apple θα φιλοξενήσει επίσης την εκδήλωση WWDC'23 με επίκεντρο το λογισμικό στις αρχές Ιουνίου.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης