Φήμες | Το iPhone 15 με οθόνη Dynamic Island εισέρχεται σε δοκιμές προπαραγωγής

Η τρέχουσα ναυαρχίδα iPhone 14 προβλέπεται να αντικατασταθεί από ένα νεότερο μοντέλο με τον πιο πρόσφατο τύπο οθόνης Dynamic Island της Apple το 2024. Τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, αυτή η συσκευή της σειράς iPhone 15 μπορεί να βρίσκεται στο κατώφλι της μαζικής παραγωγής.

Φήμες | Το iPhone 15 με οθόνη Dynamic Island εισέρχεται σε δοκιμές προπαραγωγής

Αυτές οι φήμες συνοδεύονται τώρα από renders που δείχνουν πώς μπορεί να φαίνεται αυτό το νέο είδος βασικού μοντέλου με τη νέα του οθόνη. Η Apple τελικά προχώρησε (ή αποσπάστηκε) από τη διαβόητη εγκοπή οθόνης του iPhone με την τελευταία σειρά 14 - αν και μόνο στις πιο ακριβές παραλλαγές Pro ή Pro Max.

Ωστόσο, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την εν λόγω νέα τεχνολογία Dynamic Island στο σύνολο της επερχόμενης σειράς 15 το 2023. Τώρα, έχουν προκύψει νέες εικόνες που δείχνουν πώς αυτό μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα. Προτείνουν ότι, ενώ το βασικό iPhone 15 θα εξακολουθεί να έχει διπλές πίσω κάμερες, αλλά θα αναβαθμιστεί πράγματι στην πιο πρόσφατη οθόνη κινητών που μπορεί να προσφέρει η Apple.

Συνεπώς, αυτά τα 2 νέα renders, που δημοσιεύτηκαν 1 το καθένα με τη συσκευή φινιρισμένη σε λευκό και μπλε αντίστοιχα στο Twitter από την Apple Hub και το AppleTrack, μπορεί να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο τρέχον υλικό μάρκετινγκ του iPhone 14. Ωστόσο, το αποτέλεσμα φαίνεται αληθοφανές.

Και οι δύο νέες εικόνες συνοδεύονται επίσης από ισχυρισμούς ότι το νέο χωρίς εγκοπή iPhone 15 (και όχι, είναι αρκετά ενδιαφέρον, το 15 Plus) έχει εισέλθει σε μια φάση εξέλιξης που μπορεί να ακολουθηθεί από μαζική παραγωγή πλήρους κλίμακας του νέου βασικού μοντέλου smartphone.

Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι το τρέχον 14 θα μπορούσε να φαίνεται πολύ πιο υποτιμημένο πολύ νωρίτερα από ό,τι θα ήθελε η ίδια η Apple.

iphone 15 render blue

iphone 15 render white

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης