Η stable έκδοση του MIUI 14 φτάνει τα τηλέφωνα Xiaomi 12 παγκοσμίως

Το MIUI 14 ανακοινώθηκε πριν από ένα μήνα και έφτασε αμέσως σε ορισμένα smartphone Xiaomi στην Κίνα. Τώρα κυκλοφορεί και μια stable παγκόσμια έκδοση και οι ναυαρχίδες Xiaomi 12 είναι οι πρώτες που την αποκτούν.

Η stable έκδοση του MIUI 14 φτάνει τα τηλέφωνα Xiaomi 12 παγκοσμίως

Η νέα διεπαφή χρήστη βασίζεται στο Android 13 και φέρνει την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2023. Η σταθερή έκδοση για τηλέφωνα Xiaomi 12 εκτός Κίνας είναι προς το παρόν διαθέσιμη για χρήστες που βρίσκονταν στο κανάλι beta. Απαιτεί λήψη περίπου 4,43 GB. Ο πλήρης αριθμός έκδοσης είναι MIUI 14.0.2.0 (TLCMIXM) και είναι μόνο για το Xiaomi 12 και όχι για την έκδοση Pro.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω download προς το παρόν, αλλά από τη στιγμή που οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, η Xiaomi θα πρέπει να αρχίσει να προωθεί τη νέα διεπαφή χρήστη σε μια ευρύτερη βάση χρηστών με μια απλή ειδοποίηση και λήψη OTA.

xiaomi 12 miui 14 update

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης