Η διαρροή ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου Samsung Galaxy S22 FE υποδηλώνει καθυστερημένη κυκλοφορία

Οι φήμες για τα σχέδια της Samsung για το Galaxy S22 FE κυμαίνονταν από αντικρουόμενες έως κατάφωρα εσφαλμένες στο παρελθόν. Μια πρόσφατη φήμη υποστήριξε ότι ο διάδοχος του Galaxy S21 FE ήταν έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα, αλλά αυτό μπορεί να ήταν εκτός σχεδίου, με μια νέα διαρροή που τώρα διαφημίζει μια πιθανή κυκλοφορία του το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Η διαρροή ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου Samsung Galaxy S22 FE υποδηλώνει καθυστερημένη κυκλοφορία
Το Galaxy S21 FE του περασμένου έτους

Από όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, η Samsung σχεδιάζει ακόμα να κυκλοφορήσει το Galaxy S22 FE. Ενώ το S23 FE φαίνεται να μην υπάρχει στα σχέδια της Samsung, το μοντέλο Fan Edition για τη σειρά Galaxy S22 είναι ακόμα καθ' οδόν, αλλά μπορεί να μην κάνει το ντεμπούτο του όπως αρχικά είχαμε υπολογίσει.

Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι η Samsung επρόκειτο να κυκλοφορήσει σύντομα τα Galaxy S22 FE και Galaxy Buds2 Live. Η ίδια πηγή έκανε τώρα πίσω, υποστηρίζοντας ότι το Galaxy S22 FE δεν προετοιμάζεται για επικείμενη κυκλοφορία. Υποτίθεται ότι το Galaxy S22 FE είναι απίθανο να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο, κάτι που θα σήμαινε μια μάλλον καθυστερημένη κυκλοφορία. Το Galaxy S20 FE έκανε το ντεμπούτο του περίπου οκτώ μήνες μετά τη σειρά Galaxy S20 ενώ το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησε έντεκα μήνες μετά τη σειρά S21. Το S22 FE μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του πάνω από ένα χρόνο μετά τη σειρά S22.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το S22 FE, σίγουρα, δεν θα κυκλοφορήσει στην επόμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung. Αυτή η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου, με την εταιρεία να έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S23 εκείνη την ημερομηνία.

Αντίθετα, το Galaxy S22 FE θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε διαφορετικό Unpacked ή, πιο πιθανό, να έχει μια αθόρυβη κυκλοφορία—όπως έκανε το S21 FE πέρυσι. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλο τρενάκι είναι η φημολογία για τα τηλέφωνα Fan Edition της Samsung, καλό θα ήταν να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες με μια επιφύλαξη.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης