Η σειρά OnePlus 7 δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις στο μέλλον

Παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η σειρά OnePlus 7 αποσύρεται, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα από τα τηλέφωνα δεν θα λάβει κανενός είδους ενημερώσεις στο μέλλον. Η OnePlus κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα μια τελευταία ενημέρωση και για τα τέσσερα μέλη της σειράς – OnePlus 7, OnePlus 7 Pro , OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro, που φέρνει πολύ λίγες αλλαγές.

Η σειρά OnePlus 7 δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις στο μέλλον

Εκτός από την προσθήκη της ασφάλειας του Δεκεμβρίου 2022, η τελευταία ενημέρωση για τη σειρά OnePlus 7 υποτίθεται ότι θα βελτιώσει τη σταθερότητα και την απόδοση του συστήματος, καθώς και τη σταθερότητα των συνδέσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Θαμμένο στη δημοσίευση του φόρουμ που περιγράφει λεπτομερώς την ενημέρωση, υπάρχει μια μικρή παράγραφος που δηλώνει ότι αυτή θα είναι η τελευταία έκδοση που θα παραδοθεί και για τα τέσσερα μοντέλα της σειράς OnePlus 7.

«Σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης, το MP3 θα είναι η τελευταία έκδοση για το OnePlus 7T/7T Pro, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την προσοχή σας στο OnePlus».

Δεδομένου ότι αυτές οι ναυαρχίδες κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2019, η απόφαση της OnePlus να σταματήσει να υποστηρίζει τη σειρά OnePlus 7 είναι κατά κάποιο τρόπο λογική. Ωστόσο, οι χρήστες περίμεναν ότι η εταιρεία θα δημοσιεύσει μια ξεχωριστή ανακοίνωση EOL (end-of-life) στο φόρουμ της αντί να προσθέσει αθόρυβα μια σύντομη παράγραφο σε μια πολύ μεγαλύτερη ανάρτηση που αναφέρεται σε μια όχι και τόσο σπουδαία ενημέρωση.

Εξετάζοντας τις απαντήσεις στην ανάρτηση, δεν είναι δύσκολο να πούμε ότι όλοι είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση της OnePlus, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία χειρίστηκε τη συντήρηση της σειράς κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο τερματισμός της υποστήριξης για μια ολόκληρη σειρά με μια τόσο μικρή, ασήμαντη ενημέρωση είναι ένας άλλος λόγος που οι φίλοι της εταιρίας αναστατώθηκαν. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα από τα τηλέφωνα της σειράς OnePlus 7 της εταιρείας, δικαιούστε μια τελευταία ενημέρωση. Το OxygenOS 12 MP3 κυκλοφορεί και για τις τρεις εκδόσεις των τηλεφώνων: Global, Europe και India.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η OnePlus εξακολουθεί να ζητά σχόλια, αν και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που θα λάβει η σειρά OnePlus 7.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης