Η Samsung επιβεβαιώνει άθελα της την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S23

Τον περασμένο μήνα, ο αξιόπιστος tipster Ice universe είπε ότι η Samsung θα αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου 2023. Και νωρίτερα σήμερα, το υποκατάστημα της Samsung στην Κολομβία επιβεβαίωσε την ημερομηνία καθώς δημιούργησε μια σελίδα στον ιστότοπό της για την εκδήλωση Galaxy Unpacked για την αποκάλυψη του τη σειρά S23.

Η Samsung επιβεβαιώνει άθελα της την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S23

Αυτή η σελίδα έχει πλέον αφαιρεθεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Samsung Colombia έκανα γνωστή πιο νωρίς την ημερομηνία της εκδήλωσης Unpacked για την αποκάλυψη της σειράς Galaxy S23. Αλλά αναμένουμε από τον κορεατικό όμιλο να προβεί σύντομα σε επίσημη ανακοίνωση για την εκδήλωση.

Σημειώστε ότι η Samsung δεν ανέφερε ρητά το Galaxy S23 στον ιστότοπό της, αλλά η εικόνα που μοιράστηκε σχεδόν επιβεβαιώνει ότι η Samsung θα αποκαλύψει τις ναυαρχίδες του 2023 στην εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου.

Η σειρά Galaxy S23 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα - Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra. Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα γι 'αυτές τις συσκευές ακόμα, αλλά χάρη στις εικόνες που διέρρευσαν, γνωρίζουμε πώς θα μοιάζει το τρίο S23.

Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά Galaxy S23 να εμφανιστούν ενόψει της εκδήλωσης Galaxy Unpacked της 1ης Φεβρουαρίου, καθώς όσο παιρνάνε οι μέρες θα φουντώνουν οι φήμες και οι διαρροές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης