Η realme είναι η πρώτη μάρκα smartphone που θα διαθέσει μαζικά φόρτιση 240W – την ταχύτερη μέσω Type-C

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, επιβεβαίωσε επίσημα την κυκλοφορία του realme GT Neo5 στην Κίνα. Αυτή η ολοκαίνουργια συσκευή θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 240W – την ταχύτερη ταχύτητα φόρτισης μέσω Type-C

Η realme είναι η πρώτη μάρκα smartphone που θα διαθέσει μαζικά φόρτιση 240W – την ταχύτερη μέσω Type-C

Η realme θα είναι η πρώτη μάρκα smartphone στην αγορά που θα παράγει μαζικά την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 240W. Η ολοκαίνουργια γρήγορη φόρτιση στα 240W θα διαθέτει μια σειρά από τεχνολογίες αιχμής για να διασφαλιστεί η ασφαλής και απίστευτη ισχύς γρήγορης φόρτισης, όπως:

  • Πρωτοποριακή αρχιτεκτονική φόρτισης 240W: Διαθέτει ασφάλεια φόρτισης χαμηλής τάσης με εξαιρετικά υψηλή απόδοση μετατροπής ισχύος στο 98,7%.
  • Το πρώτο καλώδιο φόρτισης 12Α στον κόσμο: αποτελούμενο από τέσσερα καλώδια 21AWG
  • Ο πρώτος στον κόσμο φορτιστής με διπλά GaN 240W: το realme GT Neo5 θα διαθέτει φορτιστή GaN μικρού μεγέθους, με  πυκνότητα ισχύος 2,34 W/CC - την υψηλότερη στην αγορά.

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το realme GT Neo 5 έρχεται με πυρίμαχο σχεδιασμό επιπέδου PS3 και 13 αισθητήρες θερμοκρασίας για την παρακολούθηση της θερμότητας κατά τη διάρκεια της φόρτισης σε πραγματικό χρόνο. Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο σύστημα απαγωγής θερμότητας από γραφένιο – έως 6580 mm 2 συνολικά.

Με όλες αυτές τις τεχνολογίες αιχμής, το τηλέφωνο δοκιμάστηκε στους 85ΟC και σε υψηλή υγρασία έως και 85% για 21 ημέρες συνεχούς φόρτισης, χωρίς να διαπιστωθεί κανένα πρόβλημα ασφάλειας. Υποστηρίζει επίσης έως και 1600 κύκλους φόρτισης, κάνοντας το realme GT Neo5 το πρώτο τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 200W και άνω που συνδυάζει επιτυχώς γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

realme 240W banner

Η realme ήταν πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Το 2021, έφερε τη φόρτιση των 67W στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, στην αριθμητική σειρά της realme, επιτρέποντας σε πολλούς καταναλωτές να απολαμβάνουν γρήγορη φόρτιση σε λογική τιμή.

Η realme είναι επίσης η πρώτη μάρκα στην αγορά που εισήγαγε τη γρήγορη φόρτιση 150W στις αρχές του 2022, με το δημοφιλές realme GT Neo 3 να επιτυγχάνει έναν πρωτοποριακό χρόνο φόρτισης 20 λεπτών από 0 έως 100%. Η realme πηγαίνει τώρα την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης σε άλλο επίπεδο, καθιστώντας την πρώτη μάρκα smartphone που παράγει μαζικά γρήγορη φόρτιση 240W – την ταχύτερη φόρτιση μέσω Type-C.

Η ολοκαίνουργια γρήγορη φόρτιση 240W θα έρθει με το realme GT Neo 5, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Φεβρουάριο του 2023, όπως επίσης και στην επόμενη ναυαρχίδα για την παγκόσμια αγορά μέσα στον ίδιο χρόνο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης