Τα μη Pro μοντέλα της σειράς iPhone 15 ενδέχεται να έχουν κύρια κάμερα 48MP

Το ζεύγος iPhone 14 ήταν λίγο απογοητευτικό καθώς έφτασε με τις ίδιες παλιές κάμερες 12 MP μεταξύ άλλων παραπόνων. Αυτό μπορεί να αλλάξει στην επόμενη γενιά, καθώς το βασικό ζεύγος iPhone 15 θα έχει 3 αισθητήρες 48MP στοιβαγμένων στις κύριες κάμερές του, σύμφωνα με έκθεση του Jeff Pu της Haitong Intl Tech Research.

Τα μη Pro μοντέλα της σειράς iPhone 15 ενδέχεται να έχουν κύρια κάμερα 48MP

Αυτό θα δώσει στα όχι Pro τηλέφωνα καλύτερες δυνατότητες ζουμ, αν και δεν θα ταιριάζουν με τα μοντέλα Pro, καθώς οι τηλεφακοί θα παραμείνουν αποκλειστικά στα ακριβότερα μοντέλα (όπως και το LiDAR).

Μάλιστα, το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να έχει φακό περισκοπίου 6x εκτός από τον τηλεφακό 3x. Επίσης, τα νέα Pro μοντέλα θα πρέπει να αναβαθμίσουν στα 3nm chipset Apple A17 (και να μεταπηδήσουν από 6GB σε 8GB RAM), ενώ τα iPhone 15 και 15 Plus θα αναβαθμιστούν απλώς στα τρέχοντα τσιπ A16.

Και τα τέσσερα μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν θύρες USB-C για να συμμορφώνονται με την επικείμενη αλλαγή στους κανονισμούς της ΕΕ. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ τους – ο Ming-Chi Kuo λέει ότι μόνο τα Pro θα έχουν ταχύτητες USB 3.2 (άρα τα άλλα μοντέλα θα περιορίζονται σε USB 2.0, όπως όλα τα iPhone αυτή τη στιγμή).

Άλλες αναμενόμενες διαφορές είναι οι θήκες τιτανίου για τα μοντέλα Pro (αντί για ανοξείδωτο χάλυβα), οι οποίες μπορεί επίσης να συνοδεύονται από εναλλαγή σε εικονικά κουμπιά έντασης ήχου και τροφοδοσίας (παρόμοια με το κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone SE).

Σύμφωνα με τον Pu, η σειρά iPhone 15 θα είναι στα καταστήματα από τις 23 Σεπτεμβρίου (τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει η Apple αυτή τη στιγμή).

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης