Η Apple αυξάνει τις τιμές αντικατάστασης μπαταριών για iPhone, iPad και MacBook εκτός εγγύησης

Η Apple θα αυξήσει τις τιμές για αντικαταστάσεις μπαταριών σε συσκευές εκτός εγγύησης για τα iPhone, iPad και MacBook της από την 1η Μαρτίου 2023. Η αλλαγή θα επηρεάσει όλα τα μοντέλα iPhone πριν από τη σειρά iPhone 14 με αύξηση τιμής 20 $/20 £/24 € ανάλογα στην περιοχή σας.

Η Apple αυξάνει τις τιμές αντικατάστασης μπαταριών για iPhone, iPad και MacBook εκτός εγγύησης

Οι χρήστες AppleCare και AppleCare+ δεν θα επηρεαστούν από τις νέες αυξήσεις τιμών. Η Apple χρεώνει επί του παρόντος 69$/69£/75€ για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα τηλέφωνα της σειράς iPhone X – iPhone 13 και 49$/49£/55€ για παλαιότερα υποστηριζόμενα μοντέλα.

Οι υπηρεσίες αντικατάστασης μπαταρίας για τη σειρά iPhone 14 θα παραμείνουν στα 99$/105£/119€. Η υπηρεσία αντικατάστασης μπαταρίας iPad θα δει επίσης αύξηση τιμής κατά 20 $/30 £/40 ευρώ για όλα τα μοντέλα εκτός από τα πιο πρόσφατα.

Τα MacBook θα λάβουν επίσης μια αύξηση της τιμής για την ανταλλαγή μπαταριών κατά 30 $/30 £/36 ευρώ για όλα τα μοντέλα Air και 50 $/46 £/60 ευρώ για όλα τα μοντέλα MacBook και MacBook Pro. Μπορείτε να μεταβείτε στους συνδέσμους πηγών για να δείτε τις λεπτομέρειες τιμολόγησης για την περιοχή σας.

Source 1 (iPhones) • Source 2 (iPads) • Source 3 (MacBooks) 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης