Οι καθυστερήσεις στις αποστολές του iPhone 14 έχουν «κανονικοποιηθεί», αλλά πρέπει ακόμα να περιμένετε 3 εβδομάδες για ένα iPhone 14 Pro

Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που έλαβαν το iPhone 14 αυτά τα Χριστούγεννα, συγχαρητήρια! Απολαύστε το νέο σας φανταχτερό smartphone. Και όχι μόνο επειδή τα νεότερα iPhone της Apple φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν - ειδικά οι εκδόσεις "Pro" αλλά και να τα βρείτε πρέπει να περιμένετε αρκετά.

Οι καθυστερήσεις στις αποστολές του iPhone 14 έχουν «κανονικοποιηθεί», αλλά πρέπει ακόμα να περιμένετε 3 εβδομάδες για ένα iPhone 14 Pro

Σύμφωνα με άρθρο του Apple Insider, οι χρόνοι αποστολής και η διαθεσιμότητα στο κατάστημα για τη σειρά iPhone 14 έχουν «ομαλοποιηθεί» μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αυτό οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, στο γεγονός ότι οι εστίες COVID-19 στις εγκαταστάσεις της Apple που εμπόδισαν την παραγωγή έχουν κάπως υποχωρήσει.

Σύμφωνα με την πηγή, τώρα εξετάζουμε την εκτίμηση αποστολής τεσσάρων ημερών για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus και 22 ημερών για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Αυτοί οι αριθμοί, ωστόσο, εξαρτώνται επίσης από τη διαμόρφωση. Εάν μια καθυστέρηση 3 εβδομάδων ακούγεται άσχημα, θα πρέπει να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι.

Από την κυκλοφορία του iPhone 14 τον Σεπτέμβριο, οι αναλυτές της J.P. Morgan παρακολουθούν τους χρόνους αποστολής και την κατάσταση της διαθεσιμότητας στο κατάστημα για τη νέα σειρά. Για αναφορά, ορισμένα μοντέλα iPhone αντιμετωπίζουν συνήθως μεγάλες καθυστερήσεις αποστολής άνω του ενός μήνα κάποια στιγμή.

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι πίσω από αυτό. Πρώτον, η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της Apple και η ζήτηση για το iPhone 14 είναι εξαιρετικά ισχυρή. Δεύτερον, οι χρήστες τείνουν δυσανάλογα να επιλέγουν τα high-end iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, υπέρ του βασικού iPhone 14 και του ολοκαίνουργιου iPhone 14 Plus.

Η δυσανάλογη ζήτηση έχει ως αποτέλεσμα τα εξαιρετικά premium iPhone να αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις που με τη σειρά τους προκαλούν μεγαλύτερες καθυστερήσεις. Τέλος, πολλοί φαίνεται να ξεχνούν ότι η Παγκόσμια Πανδημία δεν είναι εντελώς πίσω μας. Οι περιορισμοί του COVID-19 εξακολουθούν να είναι συνηθισμένοι στην Κίνα και συχνά προκαλούν προβλήματα για τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Εν ολίγοις - αν λάβατε ένα iPhone 14 Pro ή ένα iPhone 14 Pro Max, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Πολλοί πρέπει ακόμα να περιμένουν πολύ καιρό για το προνόμιο να ξοδέψουν περισσότερα από 1000 € σε ένα smartphone.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης