Η Xiaomi θα ανακοινώσει τη σειρά Redmi K60 στις 27 Δεκεμβρίου

Η Xiaomi θα ανακοινώσει τη σειρά Redmi K60 στις 27 Δεκεμβρίου στην Κίνα. Η εταιρία επιβεβαίωσε την ημερομηνία στο Weibo και αποκάλυψε επίσης ότι η νέα σειρά δεν θα περιλαμβάνει έκδοση Gaming.

Η Xiaomi θα ανακοινώσει τη σειρά Redmi K60 στις 27 Δεκεμβρίου

Η σειρά θα διαθέτει ένα τηλέφωνο K60 με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένης μίας κάμερας περισκοπίου, το οποίο θα είναι το πρώτο για τη μάρκα Redmi.

Σε μια σειρά από teaser στη σελίδα του Redmi στο Weibo, η sub-brand της Xiaomi δήλωσε ότι η απόδοση του κορυφαίου smartphone της είναι πλέον αρκετά καλή για παιχνίδια για κινητά και δεν υπάρχει ανάγκη για ειδική έκδοση.

redmi k60 banner

Απομένουν τέσσερις ημέρες μέχρι την εκδήλωση κατά την οποία ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και προδιαγραφές μέσω των επίσημων teaser. Ο διευθυντής της μάρκας William Lu αποκάλυψε ότι ένα από τα τηλέφωνα, πιθανότατα το βασικό Redmi K60, θα έχει chipset Dimensity 8200.

Οι φήμες πρότειναν ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1 για το Redmi K60 Pro, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη για την επίσημη επιβεβαίωση. Επίσης γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι η σειρά Redmi K δεν έρχεται στην Ευρώπη αλλά θα μετονομαστεί και θα κάνει την εμφάνιση της κάτω από κάποια άλλη επωνυμία.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης