Η σειρά Samsung Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου

Η σειρά Galaxy S23 της Samsung έχει πολλές διαρροές τον τελευταίο καιρό, κάτι που φυσικά μας κάνει να πιστεύουμε ότι η επίσημη αποκάλυψη είναι προ των πυλών. Και σήμερα αυτό ακριβώς φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με όχι έναν, αλλά δύο γενικά αξιόπιστους tipsters/leakers, τα αποκαλυπτήρια της οικογένειας Samsung Galaxy S23 θα πραγματοποιηθούν την 1η Φεβρουαρίου. Αυτό είναι οκτώ ημέρες νωρίτερα από την περσινή παρουσίαση των μοντέλων S22 και τόσο το Ice Universe όσο και το @OnLeaks συμφωνούν για την ημερομηνία.

Αν και αυτό φυσικά δεν χρησιμεύει ως επίσημη επιβεβαίωση, αν είναι ακριβές, αναμένουμε από τη Samsung να εκδώσει τις επίσημες προσκλήσεις για την εκδήλωση τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες και θα σας ενημερώσουμε όταν συμβεί αυτό.

Το Galaxy S23 εντοπίστηκε πρόσφατα στο Geekbench μια ακόμα φορά. Όλες οι συσκευές S23 θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8 Gen 2 SoC της Qualcomm, μια αξιοσημείωτη αλλαγή για τους ανθρώπους που ζουν σε αγορές όπου προηγουμένως πωλούνταν μόνο μοντέλα Exynos.

Στην πραγματικότητα, η Ευρώπη μπορεί να αποκτήσει ακόμη και μια αποκλειστική ελαφρώς overclocked έκδοση του chipset, αν ισχύουν οι προηγούμενες φήμες και διαρροές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης