Το Realme GT Neo 5 αποκτά εμφάνιση που μοιάζει με το Xiaomi Mi 11 Ultra σύμφωνα με νέα renders

Το Realme GT Neo 5 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ως το πιο Android smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο το 2023. Τώρα, φέρεται να έχει αποκαλυφθεί εκ των προτέρων ένα σχέδιο για αυτήν την κινητή συσκευή που φέρεται να έχει σπάσει το ρεκόρ.

Το Realme GT Neo 5 αποκτά εμφάνιση που μοιάζει με το Xiaomi Mi 11 Ultra σύμφωνα με νέα renders

Η νέα διαρροή υπαινίσσεται ότι έμπνευση αντλήθηκε από τα πρώην κορυφαία phablet της Xiaomi. Το Realme GT Neo 3 ήταν μοναδικό στο ότι έκανε το ντεμπούτο του ως ένα προϊόν που διέφερε ανάλογα με την ταχύτητα φόρτισης καθώς και τη μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, το υψηλότερο επίπεδο των οποίων εισήγαγε το ταχύτερο ενσύρματο πρότυπο του κατασκρυαστή μέχρι σήμερα.

H Realme όμως θέλει να πάει ακόμα ψυλότερα με τον φημολογούμενο διάδοχό της. Θεωρείται ότι ξεπερνά το realme GT Neo 3 των 150W με αναβαθμισμένη φόρτιση 240W για τα 4.600mAh στο δικό του κορυφαίο SKU.

Τώρα, σύμφωνα με τον Steven Hemmerstoffer, γνωστό και ως OnLeaks, θα αναβαθμιστεί σε μια νέα καμπύλη πίσω κάμερας που θα εκτείνεται σε όλο το επάνω μέρος του πίσω μέρους του.

realme gt neo 5 onleaks inner

Καθώς η διαρροή, που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με το SmartPrix, απεικονίζει τους πραγματικούς τριπλούς σκοπευτές της συσκευής σε 2 μικρότερους κύκλους από τη μία πλευρά, η σχεδίαση θυμίζει το Mi 11 Ultra, αν και προφανώς χωρίς ενεργή δευτερεύουσα οθόνη.

Ωστόσο, αν και το υποτιθέμενο "GT Neo 5" φαίνεται αρκετά πρωτότυπο, και πάλι, η αδελφή μάρκα OPPO της Realme έχει κάνει κάτι παρόμοιο με τις σειρές smartphone Android K9 και K10.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης