Η κυκλοφορία του Huawei Watch Buds έγινε tease μετά από αρκετές διαρροές

Η Huawei μοιράστηκε το πρώτο της teaser για το Watch Buds, ένα έξυπνο ρολόι που περιέχει επίσης ένα ζευγάρι ακουστικών TWS. Αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου, η Huawei έχει πλέον αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας ως ένδειξη σεβασμού προς τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΚΚΚ Jiang Zemin.

Η κυκλοφορία του Huawei Watch Buds έγινε tease μετά από αρκετές διαρροές

Η Huawei επιβεβαίωσε επιτέλους την ύπαρξη των Watch Buds, σχεδόν εννέα μήνες αφότου η εταιρεία κατέθεσε εμπορικό σήμα για τη συσκευή στην Ευρώπη. Πιο πρόσφατα, διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο με εμφανείς μονάδες σε συσκευασία λιανικής, στα οποία εμφανίζονταν τα κρυφά ακουστικά του smartwatch. Αν και παραμένει ασαφές από πού προέρχονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο, το teaser βίντεο της Huawei επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά τους.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Watch Buds είναι εν μέρει smartwatch και εν μέρει ακουστικά. Φαινομενικά, η Huawei έχει προσαρμόσει τη σχεδίαση της σειράς Watch GT 3, με τα Watch Buds να διαθέτουν λεπτό πλαίσιο και διακριτικά κυρτή οθόνη. Υποψιαζόμαστε ότι το Watch Buds εκτελεί επίσης μια προσαρμοσμένη έκδοση του HarmonyOS 3, με την Huawei να υπαινίσσεται κάποια μοναδική ενσωμάτωση λογισμικού μεταξύ του smartwatch και των ακουστικών του.

Αρχικά, η Huawei σχεδίαζε να ανακοινώσει τα Watch Buds στις 2 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετά την προγραμματισμένη εμφάνιση του Xiaomi Watch S2. Ωστόσο, ο θάνατος του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΚΚΚ Jiang Zemin είχε ως αποτέλεσμα τη μαζική ακύρωση όλων των ανακοινώσεων προϊόντων στην Κίνα τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της Xiaomi. Ως αποτέλεσμα, η Huawei μπορεί τώρα να περιμένει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου πριν παρουσιάσει τα Watch Buds και άλλες νέες συσκευές.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης