Φωτογραφίες των Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αποκαλύπτουν μεγάλα πλαίσια κάμερας και διαφορές στο σχεδιασμό

Η Xiaomi θα παρουσιάσει επίσημα τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αυτή την Πέμπτη, έχοντας μόλις ανακοινώσει τα σχέδιά της. Ωστόσο, έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι δίπλα-δίπλα, αποκαλύπτοντας τι να περιμένουμε από τις πρώτες ναυαρχίδες της Xiaomi που βασίζονται σε Snapdragon 8 Gen 2.

Φωτογραφίες των Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro αποκαλύπτουν μεγάλα πλαίσια κάμερας και διαφορές στο σχεδιασμό

Νέες hands-on φωτογραφίες της σειράς Xiaomi 13 εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, μετά από μια σειρά φωτογραφιών που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα. Ενώ οι προηγούμενες εικόνες παρουσίαζαν μερικά στοιχεία του Xiaomi 13 και του Xiaomi 13 Pro, αυτές οι νέες φωτογραφίες προσφέρουν συγκρίσεις δίπλα-δίπλα. Οι νέες εικόνες ήρθαν επίσης αφού η Xiaomi επιβεβαίωσε πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά Xiaomi 13, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά σχετικά με τα Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Xiaomi 13 έχει επίπεδη οθόνη και εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, αναμφισβήτητα πιο λεπτά από αυτά του Xiaomi 13 Pro. Αντίθετα, το Xiaomi 13 Pro βασίζεται σε ένα κυρτό πάνελ, αντικατοπτρίζοντας τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Επιπλέον, και τα δύο smartphone διαθέτουν μεγάλο περίβλημα κάμερας με τρεις φακούς, αν και το Xiaomi 13 Pro εκτείνεται ακόμη περισσότερο στην πίσω πλευρά του από το Xiaomi 13. Εν ολίγοις, το Xiaomi 13 Pro είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του Xiaomi 13 από όλες τις απόψεις, με το πρώτο να φαίνεται να έχει επίσης ένα σημαντικά παχύτερο περίβλημα κάμερας.

Ωστόσο, η Xiaomi φημολογείται ότι εξόπλισε και τα δύο smartphone με τριπλές κάμερες 50 MP στο πίσω μέρος που αποτελούνται από κύριους, υπερευρυγώνους και τηλεφακούς. Ωστόσο, μόνο η κύρια κάμερα αναμένεται να υποστηρίζει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), με τη Xiaomi πιθανότατα να προσφέρει τους φακούς υπερευρυγώνιας και τηλεφακού απλώς ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS). Επίσης, φαίνεται ότι η νέα τεχνολογία «nano skin» της Xiaomi θα είναι αποκλειστική για το Xiaomi 13 Pro, με το Xiaomi 13 να προσφέρει ένα ομαλό πίσω πλαίσιο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης