Η σειρά Realme 10 Pro κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 8 Δεκεμβρίου

Τα Realme 10 Pro και 10 Pro+ που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα θα ξεκινήσουν το παγκόσμιο ταξίδι τους στις 8 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση έναρξης θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. UTC +8, εκτός από την Ινδία, όπου η Realme θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση από τις 12:30 μ.μ. 7:30 π.μ. UTC +8).

Η σειρά Realme 10 Pro κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 8 Δεκεμβρίου

Δεδομένου ότι η Realme έχει ήδη αναλυτικά τα φύλλα προδιαγραφών και των δύο smartphone, γνωρίζουμε τι προσφέρουν. Το Realme 10 Pro τροφοδοτείται από το Snapdragon 695 SoC, διαθέτει οθόνη LCD 6,72" 120Hz FullHD+ και μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 33W. Διαθέτει κάμερα 108MP στο πίσω μέρος με μονάδα βάθους 2MP.

realme 10 pro colors

Το Realme 10 Pro+, από την άλλη πλευρά, έχει το τσιπ Dimensity 1080 στο τιμόνι και διαθέτει ένα πάνελ 6,7" 120Hz FullHD+ AMOLED με 1Β χρώματα και υποστήριξη HDR10+. Σημειώστε ότι πρόκειται για μια κυρτή οθόνη, η οποία θα κάνει το Realme 10 Pro+ το πρώτο Smartphone της Realme με κυρτή οθόνη που θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας. Τα υπόλοιπα highlights του Realme 10 Pro Plus περιλαμβάνουν κύρια κάμερα 108MP, μπαταρία 5.000 mAh και φόρτιση 67W.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τιμή για την Ευρώπη αν και υπάρχουν πολλές εικασίες αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης