Η νέα σχεδίαση του Xiaomi 12T Pro φέρνει μια σύγχρονη εμφάνιση που μοιάζει με γλυπτό

Το Xiaomi 12T Pro έφτασε σε Daniel Arsham Edition, ανακοίνωσε σήμερα ο κατασκευαστής. Το τηλέφωνο έρχεται ως κοινό έργο με τον καλλιτέχνη με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος ανέπτυξε τη συσκευή ως «γλυπτό με σκοπό εκτός από αυτό να είναι ένα λειτουργικό αντικείμενο».

Η νέα σχεδίαση του Xiaomi 12T Pro φέρνει μια σύγχρονη εμφάνιση που μοιάζει με γλυπτό

Η ίδια η συσκευή είναι μια έκδοση 12/256 GB με chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και κάμερα 200 MP, αλλά το πίσω πλαίσιο είναι πράσινο, με χάλκινους κρυστάλλους που λάμπουν διαφορετικά υπό γωνία.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham back

Ο Daniel Arsham είπε ότι σε 20 χρόνια οι άνθρωποι που θα έχουν αυτό το τηλέφωνο θα το χρησιμοποιούν ως γλυπτό, που θα συνδέεται με μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο και θα το μεταφέρει πέρα ​​από τη λειτουργικότητά του. Ο concept artist πειραματίστηκε με τη δημιουργία διαφορετικών υφών, επομένως το πίσω πάνελ είναι αποτέλεσμα «των γλυπτικών προτάσεων της αρχαιότητας και των φυσικών διαβρώσεων σε ένα smartphone».

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham unboxing

Η Xiaomi είπε ότι η συνεργασία χτίζεται «προς ένα φανταστικό μέλλον ψηφιακής αποϋλοποίησης» και καθοδηγείται από τις βασικές αξίες της εταιρείας για καινοτομία, σχεδιασμό και παραγωγή. Αυτό το μοναδικό τηλέφωνο θα κοστίζει 899€ και θα κατασκευαστούν μόνο 2.000 μονάδες.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου, με την πραγματική πώληση του Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition να έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου στο mi.com, καθώς και στο highsnobiety.com. Ένα κατάστημα θα εμφανιστεί επίσης για δύο ημέρες στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης