Το Moto X40 ετοιμάζεται να γίνει το Android smartphone με Snapdragon 8 Gen 2 της Motorola

Η Motorola άρχισε να κάνει tease το Moto X40 ως ένα επερχόμενο smartphone Android που θα αναβαθμιστεί στην τελευταία κορυφαία πλατφόρμα επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm.

Το Moto X40 ετοιμάζεται να γίνει το Android smartphone με Snapdragon 8 Gen 2 της Motorola

Η συσκευή - που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ως Edge 40 Pro για τη διεθνή αγορά - υποστηρίζεται τώρα ως μια ολοκληρωμένη΄λύση υψηλής απόδοσης χάρη στο νέο chipset της με τις χαρακτηριστικές βαθιές καμπύλες ως κύριο σχεδιαστικό υπόδειγμα.

Το Moto 'Edge X40' μετονομάστηκε επίσημα στον πιο έξυπνο τίτλο του Moto X40, σύμφωνα με τα νέα του επίσημα teaser. Ο προκάτοχός του έγινε το εναρκτήριο smartphone Android με Snapdragon 8 Gen 1, χάρη σε ένα πολύ αργό ντεμπούτο του 2021 στην κινεζική αγορά. Τώρα, φαίνεται ότι η Motorola βιάζεται να κάνει το ίδιο με τον επίσημο διάδοχό της που λειτουργεί με Gen 2.

moto x40 banner

Παρά το γεγονός ότι έριξε το brand Edge στην κινεζική αγορά, όπως και το X30 Pro πριν από αυτό, η έντονη καμπυλότητα που ενέπνευσε το αρχικό όνομα της σειράς του X40 εξακολουθεί να είναι σίγουρα παρούσα, όπως αποδεικνύεται από το εντυπωσιακό νέο teaser του πίσω μέρους της συσκευής. Σύμφωνα με τις διαρροές της συσκευής, ισχύουν επίσης για την δυνητικά high-end οθόνη AMOLED της, για να μην αναφέρουμε την αόριστη καμπύλη της κάμερας που μοιάζει με iPhone.

Η Motorola τώρα βεβαιώνει επίσης ότι το Moto X40 θα προσφέρει μια "ολόκληρη εμπειρία" ως ναυαρχίδα μέσω της πρόσφατα επιβεβαιωμένης αναβάθμισης του επεξεργαστή. Και πάλι, μένει να δούμε εάν τελικά μπορεί να νικήσει και πάλι πιθανούς αντιπάλους όπως το Xiaomi 13 Pro ή το OnePlus 11 ή όχι.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης