Το realme Care+ λανσάρεται στην Ευρώπη και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία των realme smartphones

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη, φέρνει στους πελάτες της το realme Care+, μια ολοκληρωμένη προστασία συσκευών για realme smartphones, με άμεση διαθεσιμότητα.

Το realme Care+ λανσάρεται στην Ευρώπη και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία των realme smartphones

Οι πελάτες στην Ευρώπη μπορούν πλέον να εγγραφούν στο πρόγραμμα realme Care+ από 2,99€ μέσω της σχετικής ιστοσελίδας υποστήριξης της realme, εντός 30 ημερών από την αγορά της συσκευής και να επωφεληθούν από τα προγράμματα κάλυψης και προστασίας από ζημιές και κλοπές.

«Στην realme, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Το να θέσουμε σαν προτεραιότητα τη δική τους εμπειρία είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία που έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής και επεκτείνουμε αυτή τη σχέση ακόμη περισσότερο, φέρνοντας το realme Care+. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους βοηθώντας τα να γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικά ως προς το κόστος, αλλά και αυξάνοντας τη βιώσιμη διάρκεια τους», δήλωσε ο Francis Wong, Διευθύνων Σύμβουλος της realme Ευρώπης.

Το realme Care+ κάνει πρεμιέρα προς το παρόν σε έξι ευρωπαϊκές χώρες: Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία και Τσεχία. Η υπηρεσία εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη για όλη την Ευρώπη μέσα στο 2023.

Λιγότερη ταλαιπωρία, περισσότερη υποστήριξη

Σε προσιτή τιμή, το realme Care+ προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση, περισσότερη φροντίδα και καλύτερη υποστήριξη για τους πελάτες της realme.

Οι πελάτες του realme Care+ θα μπορούν να  το χρησιμοποιήσουν δύο φορές το χρόνο μετά την αγορά, καλύπτοντας ζημιές από νερό, ραγισμένες οθόνες, διαρροές υγρών και ελαττωματικά μέρη. Εκτός από την κάλυψη που παρέχεται από το πρόγραμμα Accidental Damage & Liquid Damage (ADLD), το οποίο καλύπτει τυχαίες ζημιές στο μπροστινό και πίσω μέρος και ζημιές από υγρά, η εταιρεία προσφέρει επίσης το ADLD+ Πακέτο Κλοπής που προστατεύει τη συσκευή σε περίπτωση κλοπής.

Οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή που ξεκινά από 2,99€, η οποία καλύπτει έως και δύο χρόνια ένα realme smartphone που αγοράζεται από τα επίσημα καταστήματα λιανικής, είτε εντός καταστήματος, είτε διαδικτυακά.

Το συμβόλαιο θα παρέχει επίσης παγκόσμια κάλυψη με προστασία που παραμένει σε ισχύ κατά τη διάρκεια μιας προσωρινής διαμονής στο εξωτερικό (π.χ. ταξίδι). Η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν παραλαβή και παράδοση των συσκευών προς επισκευή.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες

Εμπιστευτείτε το τηλέφωνό σας σε ειδικούς με πλήρεις τεχνικές γνώσεις. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της realme θα επιδιορθώσουν τη συσκευή σας με γνήσια ανταλλακτικά χρησιμοποιώντας πιστοποιημένο εξοπλισμό αντικατάστασης, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων και θα σας την επιστρέψει σαν καινούργια.

Οι ετήσιες συνδρομές είναι διαθέσιμες από 29€ έως και 69€ ανάλογα με την αξία της συσκευής που ασφαλίζεται. Το realme Care+ υποστηρίζει όλα τα realme smartphones, από τη βασική σειρά C έως την premium σειρά realme GT. 

Αξία smartphone

Επιπλέον τέλος*

Πλάνο

1 χρόνος

2 χρόνια

Μηνιαίο κόστος

<250

25

ADH

29,00

58,00

2,99

ADH+Κλοπή

39,00

78,00

3,99

<500

50

ADH

39,00

78,00

5,99

ADH+Κλοπή

49,00

98,00

6,99

<750

ADH

55,00

110,00

3,99

ADH+Κλοπή

65,00

130,00

4,99

>750

75

ADH

65,00

130,00

6,99

ADH+Κλοπή

69,00

138,00

7,99

* Το επιπλέον τέλος αφορά το ποσό που χρειάζεται να πληρώσουν οι πελάτες για κάθε αξίωση. Οι τιμές εμφανίζονται σε ευρώ.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης