Όλα επιβεβαιώθηκαν στη διαρροή του GTA 6, σκηνικά, των χαρακτήρες και η μάχη

Μια τεράστια παρτίδα πλάνων από το GTA 6 που διέρρευσαν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι εγκλήματος.

Όλα επιβεβαιώθηκαν στη διαρροή του GTA 6, σκηνικά, των χαρακτήρες και η μάχη

Εκτείνοντας μια τεράστια γκάμα gameplay σε εξέλιξη, τα πλάνα που διέρρευσαν μας δίνουν την πρώτη μας γεύση του GTA 6 σε δράση – αν και σε εντελώς ακατέργαστη κατάσταση. Εμφανίζονται το Gunplay και άλλες λειτουργίες παιχνιδιού, ενώ οι λεπτομέρειες χαρακτήρα και σκηνικών υποδεικνύονται στο περιβάλλον.

Όλα είναι πολύ ημιτελή. Επικαλύπτεται με πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων και τεχνικές μετρήσεις, τα πλάνα προέρχονται σαφώς από μια έκδοση του παιχνιδιού σε εξέλιξη. Αλλά είναι γνήσιο. Η Rockstar επιβεβαίωσε ότι τα πλάνα που διέρρευσαν είναι αυθεντικά και ζήτησε να αφαιρεθούν πολλά από τα βίντεο και τα στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Vice City επέστρεψε

gta6 city

Επιβεβαιώνοντας μια διαρροή από τις αρχές του τρέχοντος έτους, τα πλάνα δείχνουν ότι το GTA 6 θα λάβει χώρα στο Vice City - τη φανταστική έκδοση του Μαϊάμι του Grand Theft Auto. Τα κλιπ δείχνουν πολυάριθμες πινακίδες της πόλης και κτίρια που φέρουν τις λέξεις "Vice City" και "VCPD" είναι γραμμένο στο πλάι των αστυνομικών αυτοκινήτων (προφανώς αρχικοποίηση για το Vice City Police Department).

Αλλά το GTA 6 φαίνεται να τοποθετείται σε μια σύγχρονη έκδοση της πόλης. Ενώ το Grand Theft Auto: Vice City του 2002 διαδραματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80, η παρουσία των smartphones και των σύγχρονων αυτοκινήτων υποδηλώνει ότι το GTA 6 θα μεταφέρει τη μητρόπολη στο σήμερα. Αν και δεν είναι μόνο η πόλη που θα εξερευνήσετε. Παρουσιάζονται επίσης μερικές αγροτικές περιοχές, καθώς και κάτι που μοιάζει με βάλτο. Θα επιστρέψουν επίσης μερικές γνωστές τοποθεσίες, όπως το Malibu Club και το ξενοδοχείο Ocean View.

Συνδυασμός δύο χαρακτήρων

gta 6 guns

Τα πλάνα δείχνουν ότι το GTA 6 θα περιλαμβάνει δύο πρωταγωνιστές, καθώς και την πρώτη γυναίκα κύριο χαρακτήρα της σειράς. Αυτό ευθυγραμμίζεται με μια προηγούμενη διαρροή, η οποία υπαινίσσεται τα διπλά leads του παιχνιδιού και υποδηλώνει ότι η Rockstar προσέγγιζε τους χαρακτήρες με περισσότερη πολιτική ευαισθησία από ό,τι σε άλλα παιχνίδια.

Το βίντεο δείχνει μια Λατίνα με το όνομα Lucia, σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων, και τον συνεργό της Jason. Είχαν περιγραφεί προηγουμένως ως ζευγάρι τύπου Bonnie και Clyde, και αυτό το βίντεο σίγουρα κλίνει σε αυτό. Σε ένα βίντεο που διέρρευσε, το δίδυμο των εγκληματιών φαίνεται να ληστεύει ένα εστιατόριο, να κρατάει ψηλά το ταμείο και να δραπετεύει καθώς φτάνει η αστυνομία. Η Bonnie και ο Clyde αναφέρονται ακόμη και ονομαστικά σε ένα από τα μενού εντοπισμού σφαλμάτων.

Fighting talk

Το Gunplay μοιάζει με αυτό του GTA 5, με μερικά νέα παιχνίδια και χαρακτηριστικά. Ο παίκτης εμφανίζεται να κρατά διάφορα όπλα - όπως τουφέκι, sniper, κυνηγετικό όπλο, πιστόλι και εκτοξευτής ρουκετών - μαζί με αυτοσχέδιους οπλισμούς - όπως μπαστούνι του γκολφ , ρόπαλο του μπέιζμπολ και λοστό. Κάποια στιγμή, πετούν το ενεργό τους όπλο στο άλλο τους χέρι και παίρνουν ένα τουφέκι από το πάτωμα για να το προσθέσουν στο απόθεμά τους – και τα δύο είναι νέα χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι θα έχετε και κάποιες νέες κινήσεις για να παίξετε. Ένα βίντεο που διέρρευσε έδειχνε τον παίκτη να γέρνει ολόκληρο τον κορμό του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στόχευε ένα τουφέκι σε έναν πλήρη κύκλο 360 μοιρών. Αλλού, ο παίκτης πηγαίνει πρηνής, σκύβει με το κάλυμμα και κουβαλά ένα NPC στον ώμο του. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει πιο ύπουλες, πιο εστιασμένες στο stealth πυρομαχίες.

Μπορεί επίσης να εντοπιστεί μια νέα ακτινωτή οθόνη επιλογής όπλου. Φαίνεται να δείχνει κάποιο κιτ υγείας ή κάποιο φάρμακο, υποδηλώνοντας ότι οι παίκτες θα μπορούν να θεραπευτούν ή να ξεκουραστούν στη μέση του αγώνα.

Πολλά Easter eggs

gta6 cars

Ακόμη και αυτό το βίντεο που διέρρευσε δείχνει μερικές ανακλήσεις και οι λάτρεις των Easter eggs θα το αναγνωρίσουν από το ευρύτερο σύμπαν του GTA. Αναμένετε πολλές από τις παγκόσμιες επιχειρήσεις των παιχνιδιών να επιστρέψουν, με την LTD Gasoline να κάνει ήδη την εμφάνισή της. Εμφανίζεται επίσης το LifeInvader – η γλωσσική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων του GTA και η αραιά καλυμμένη παρωδία του Facebook.

Πέντε αστέρια ή Σύλληψη

Όπως ήταν αναμενόμενο, το GTA 6 θα περιλαμβάνει τα βασικά επίπεδα Wanted της σειράς. Το βίντεο δείχνει ένα σύστημα πέντε αστέρων όπως αυτό του GTA 5, επιβεβαιώνοντας ότι το GTA 6 δεν θα επιστρέψει στο σύστημα έξι αστέρων που είχαν οι προηγούμενες συμμετοχές στη σειρά.

Αλλά η αστυνομία έκανε μια αναβάθμιση. Αν οι αστυνομικοί σε δουν να μπαίνεις σε ένα κλεμμένο όχημα, θα σε ψάξουν, ακόμα και αφού έχεις κάνει την αρχική σου απόδραση. Είναι αληθινό - τα αυτοκίνητα έχουν πινακίδες, τελικά - και υποδηλώνει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο αν θέλετε να αποφύγετε το νόμο.

Προσαρμογή χαρακτήρων

Αν και οι διαρροές δεν έδειξαν πλήρως τις δυνατότητες προσαρμογής χαρακτήρων του GTA 6, τουλάχιστον λάβαμε επιβεβαίωση της ύπαρξής τους. Η Lucia, ο κύριος γυναικείος χαρακτήρας του παιχνιδιού, εμφανίζεται με διαφορετικά ρούχα και χτενίσματα, επιβεβαιώνοντας ότι τα ρούχα και τα μαλλιά σας μπορούν να προσαρμοστούν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το βάθος των επιλογών προσαρμογής χαρακτήρων του GTA 6 αφού το Saints Row έγειρε πολύ στη λειτουργία νωρίτερα φέτος με το granular boss factory του.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης