Το Black Desert ξεπερνά τους 50 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως

Η Pearl Abyss ανακοίνωσε σήμερα ότι το franchise της Black Desert έχει προσελκύσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες από την κυκλοφορία του. Τα νέα συμπίπτουν με τη 12η επέτειο της εταιρείας, η οποία θα γιορταστεί με στυλ με μια εβδομάδα δωρεάν παιχνιδιού στο Black Desert Online.

Το Black Desert ξεπερνά τους 50 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως

Από τις 7 μ.μ. CEST σήμερα έως τις 7 μ.μ. CEST στις 19 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στο Black Desert Online δωρεάν στο Steam. Το Black Desert Online κυκλοφόρησε στη Νότια Κορέα το 2014, αργότερα έκανε την εμφάνιση του στη Δύση το 2016. Σήμερα, το Black Desert απολαμβάνουν παίκτες σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 150 χώρες και είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή, κονσόλες και κινητά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που το franchise μας Black Desert κατάφερε να προσεγγίσει τόσους πολλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο και νιώθουμε ταπεινά από τη θετική υποστήριξη που λάβαμε από την κοινότητά μας», δήλωσε ο James Heo, Διευθύνων Σύμβουλος της Pearl Abyss. «Θα προσπαθήσουμε ακατάπαυστα να βελτιώσουμε το Black Desert και να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας με νέα IP που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώντας ολοκαίνουργιες τεχνικές εγκαταστάσεις και λειτουργούν με το αποκλειστικό μας BlackSpace Engine».

Το Black Desert θα παρευρεθεί στο TwitchCon San Diego, κατά το οποίο οι τελικοί του Solare Invitational θα βρουν τις καλύτερες ομάδες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης στο απόλυτο τουρνουά 3vs3. Για να μάθετε περισσότερα για τους τελικούς, βρείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης