Η νέα ενημέρωση συστήματος PS5 προσθέτει Auto Low Latency Mode (ALLM)

Η τελευταία ενημέρωση συστήματος για το PS5 κυκλοφόρησε σήμερα, προσθέτοντας υποστήριξη για αυτόματη εναλλαγή χαμηλής καθυστέρησης (Auto Low Latency Mode), η οποία μπορεί να ρυθμιστεί είτε σε "αυτόματη" ή "απενεργοποιημένη".

Η νέα ενημέρωση συστήματος PS5 προσθέτει Auto Low Latency Mode (ALLM)

Παρόμοια με την προσθήκη υποστήριξης VRR, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα ρύθμιση μόνο εάν η τηλεόραση ή η οθόνη σας υποστηρίζει λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (Auto Low Latency Mode). Η ρύθμιση του σε αυτόματο σημαίνει ότι η τηλεόρασή σας θα μεταβεί αμέσως στην αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης της οθόνης σας κάθε φορά που παίζετε παιχνίδια.

Ακόμα κι αν το έχετε απενεργοποιήσει, θα εξακολουθεί να ενεργοποιείται μόλις αρχίσετε να παίζετε ένα παιχνίδι που υποστηρίζει VRR με τη συσκευή σας. Εκτός από τη νέα προσθήκη δυνατότητας, η ενημέρωση βελτιώνει επίσης την απόδοση του συστήματος, σύμφωνα με τις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα.

Μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις του patch πλήρως εδώ.

Σημειώσεις ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ενημέρωσης συστήματος λειτουργίας αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης PS5

  • Εάν χρησιμοποιείτε τηλεόραση που υποστηρίζει ALLM (αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης), μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ALLM στις [Ρυθμίσεις] > [Οθόνη και βίντεο] > [Έξοδος βίντεο] > [ALLM]
  • Εάν επιλέξετε [Αυτόματη], η τηλεόρασή σας θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών.
  • Εάν επιλέξετε [Off], το ALLM δεν θα ενεργοποιηθεί, εκτός από την έξοδο VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης).
  • Αυτή η ενημέρωση λογισμικού συστήματος βελτιώνει την απόδοση του συστήματος.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης