Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια PS Plus Essential PS5, PS4 για τον Ιούλιο του 2022

Τα παιχνίδια PS Plus του Ιουλίου 2022 ανακοινώθηκαν επίσημα, και για άλλη μια φορά, η τελευταία διαρροή ήταν επίκαιρη. Ως συνήθως, οι συνδρομητές του PS Plus Essential λαμβάνουν τρία παιχνίδια σε PS5 και PS4.

Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια PS Plus Essential PS5, PS4 για τον Ιούλιο του 2022

Το line up Ιουλίου 2022 έχει ως εξής:

Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS5, PS4)
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PS4)
Arcadegeddon (PS5, PS4)

Το Crash Bandicoot 4 θα είναι πιθανώς η μεγαλύτερη προσφορά για τους περισσότερους συνδρομητές. Είναι μια δύσκολη αλλά απολαυστικά παραδοσιακή περιπέτεια πλατφόρμας και είναι διαθέσιμη στο PS5 καθώς και στο PS4.

Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι τρόμου Man of Medan είναι η δεύτερη προσθήκη που μπορείτε να παίξετε ειδικά με έναν ή δύο φίλους - αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές του PS Plus Extra έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτόν, επομένως υπάρχει ένα κομμάτι crossover εκεί.

Και τέλος, το Arcadegeddon είναι μια νέα κυκλοφορία. Είναι ένα shooter για πολλούς παίκτες που έχει λάβει κάποιες σχετικά θετικές προεπισκοπήσεις και σίγουρα έχει ένα εντυπωσιακό στυλ. Η συμπερίληψή του στο PS Plus θα πρέπει να διασφαλίσει ότι πολλοί άνθρωποι θα το παίζουν κατά την περίοδο κυκλοφορίας.

Και τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για λήψη από τις 5 Ιουλίου — δηλαδή την επόμενη Τρίτη.

Αναμένουμε ενημερώσεις PS Plus Extra και PS Plus Premium κάποια στιγμή τον Ιούλιο. Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι το Stray έρχεται στο Extra κατά την κυκλοφορία, στις 19 Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης