Το Call of Duty Warzone αφαιρεί τα όπλα των απατεώνων στα μέσα του παιχνιδιού

Το λογισμικό κατά των απατεώνων του Call of Duty: Warzone διαθέτει μια νέα τεχνική μετριασμού για να περιορίσει τον αριθμό των απατεώνων που καταστρέφουν τη διασκέδαση όλων: "παίρνει" τα όπλα των απατεώνων στη μέση του παιχνιδιού.

Το Call of Duty Warzone αφαιρεί τα όπλα των απατεώνων στα μέσα του παιχνιδιού

Η Activision δημοσίευσε σε ένα ιστολόγιο αυτή την εβδομάδα για το πως αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση με τους απατεώνες στο Warzone και το νέο σύστημα κατά της απάτης της Ricochet. Στο άρθρο, οι προγραμματιστές πίσω από την Ricochet εξηγούν ότι η αντιμετώπιση της εξαπάτησης στο Warzone είναι σαν ένα παιχνίδι γάτας με το ποντίκι: καθώς εντοπίζονται και εφαρμόζονται λύσεις για την καταπολέμηση της εξαπάτησης, οι απατεώνες εργάζονται ήδη σε νέους τρόπους για να ξεπεράσουν αυτά τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια σειρά από υπάρχουσες πρακτικές μετριασμού που υπάρχουν για να επιτρέπουν στους εντοπισμένους απατεώνες να παραμένουν στο παιχνίδι για αρκετό χρόνο για να αναλύσουν τις μεθόδους τους αλλά και να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους σε άλλους παίκτες. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος να ενοχλήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους απατεώνες, ενώ οι προγραμματιστές κατά των απατεώνων τους παρατηρούν και βρίσκουν νέους τρόπους για να τους πιάσουν.

Για παράδειγμα, μια "damage shield" εμποδίζει τους απατεώνες να μπορούν να προκαλέσουν κρίσιμη ζημιά σε άλλους παίκτες, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες που τηρούν τους κανόνες να εντοπίσουν τους απατεώνες και να τους αναφέρουν ή, ακόμα καλύτερα, να τραβήξουν βίντεο από αποδείξεις με το cheat τους και την μπερδεμένη αντίδρασή τους για να την μοιραστούν στο Διαδίκτυο. Μια άλλη υπάρχουσα τεχνική κάνει όλους τους παίκτες αόρατους στους εντοπισμένους απατεώνες, αφήνοντάς τους μπερδεμένους και αβοήθητους.

Η πιο πρόσφατη στρατηγική από την Ricochet είναι απλώς να αφαιρέσει τα όπλα των απατεώνων, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της γροθιάς τους. Με αυτόν τον τρόπο, αν δείτε έναν παίκτη να έρχεται προς το μέρος σας, αλλά να μην κάνει καμία ζημιά, ξέρετε ότι πιθανότατα έχετε να κάνετε με έναν ακόμα cheater.

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης