Το Diablo Immortal έχει πλέον τη χαμηλότερη βαθμολογία χρηστών στην ιστορία του Metacritic

Το Diablo Immortal έχει τώρα τη χειρότερη βαθμολογία χρήστη Metacritic στην ιστορία του ιστότοπου  Τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, η έκδοση για υπολογιστή του δωρεάν παιχνιδιού MMO έχει βαθμολογία χρήστη 0,2 στα 10, με βάση σχεδόν 2000 αξιολογήσεις χρηστών.

Το Diablo Immortal έχει πλέον τη χαμηλότερη βαθμολογία χρηστών στην ιστορία του Metacritic

Το προηγούμενο παιχνίδι της Blizzard με τη χαμηλότερη βαθμολογία – η επανέκδοση του World of Warcraft: The Burning Crusade το 2021 – έλαβε βαθμολογία 0,5 για την προσθήκη μικροσυναλλαγών και ένα σύστημα που επικρίθηκε πολύ. Η έκδοση iOS του Diablo Immortal έχει επίσης βαθμολογία χρήστη 0,5 στο Metacritic.

Το Diablo Immortal κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου σε iOS και Android και ως ανοιχτή beta σε υπολογιστή, αλλά γρήγορα γνώρισε αρνητική υποδοχή για την έντονη εστίασή του στις μικροσυναλλαγές.

Αυτό περιλάμβανε μια αναφορά που δημοσιεύτηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία υπολόγιζε ότι θα μπορούσε να κοστίσει στους παίκτες έως και 110.000 δολάρια για την πλήρη αναβάθμιση ενός χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Από τότε η Blizzard ισχυρίστηκε ότι το Diablo Immortal είναι η «μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιστορία του franchise».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι βαθμολογίες χρηστών του Metacritic δεν απαιτούν απόδειξη ότι ο χρήστης έχει παίξει ακόμη το παιχνίδι πριν υποβάλει βαθμολογία και ότι άλλοι παράγοντες, όπως οι πρόσφατες διαμάχες για Activision Blizzard, μπορεί να επηρέασαν.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο σκηνοθέτης Wyatt Cheng ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η αντίδραση στο παιχνίδι «βασίστηκε σε παραπληροφόρηση γύρω από αυτό». Μήνες νωρίτερα, ο Cheng είχε πει: «Στο Diablo Immortal, δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε ή να κατατάξετε εξοπλισμό χρησιμοποιώντας χρήματα».

Ωστόσο, το Diablo Immortal επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν πραγματικά χρήματα σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν πανίσχυρα Legendary Gems, έναν από τους τρεις πυλώνες εξέλιξης μαζί με κανονικό εξοπλισμό και επίπεδο XP, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση ενός χαρακτήρα στο post-game.

Ως εκ τούτου, αν και μπορεί να είναι ακριβές ότι το ίδιο το «εργαλείο» δεν μπορεί να αγοραστεί με πραγματικά χρήματα, ορισμένοι παίκτες έχουν πλέον χαρακτηρίσει τα σχόλια του Cheng ως ανειλικρινή μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης