PlayStation Plus: Τρία νέα παιχνίδια τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένων δύο highlights

Τρία νέα παιχνίδια θα προστεθούν στη συνδρομή PlayStation Plus στις αρχές Απριλίου. Αυτή τη φορά, περιλαμβάνονται δύο τρέχοντα παιχνίδια από το 2023 - και το ένα από αυτά εξακολουθεί να κοστίζει την πλήρη τιμή των 80€ περίπου.

PlayStation Plus: Τρία νέα παιχνίδια τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένων δύο highlights

Τον Μάρτιο η sony πρόσθεσε 17 νέα παιχνίδια στη συνδρομή PlayStation Plus. Μένει να δούμε πόσα παιχνίδια θα προστεθούν τον Απρίλιο. Όπως ανακοίνωσε η Sony στο blog του PlayStation, τρία ακόμη παιχνίδια θα προστεθούν στη συνδρομή gaming στις αρχές Απριλίου - και είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Το Immortals of Aveum και το Minecraft Legends, που κυκλοφόρησαν μόλις το 2023, είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Για τους θαυμαστές του Rouglike, ωστόσο, αξίζει να το δούμε και το Skul: The Hero Slayer.

Immortals of Aveum (PS4, PS5)

Αναπτύχθηκε από τα Ascendant Studios και εκδόθηκε από την Electronic Arts, το Immortals of Aveum κυκλοφόρησε μόλις στις 22 Αυγούστου 2023 και εξακολουθεί να κοστίζει την πλήρη τιμή των περίπου 80 €. Είναι ένα shooter πρώτου προσώπου στο οποίο χρησιμοποιείτε μαγεία και όχι όπλα.

Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία του Jak - ενός κλέφτη που γίνεται απροσδόκητα ο υπερασπιστής του τελευταίου ελεύθερου βασιλείου του Aveum, για το οποίο πρέπει να κυριαρχήσει και στους τρεις τύπους μαγείας - κόκκινο, μπλε και πράσινο.

Οι παίκτες επιλέγουν από ένα ρεπερτόριο με περίπου 25 ξόρκια και μπορούν να εξειδικεύσουν τις δεξιότητές τους μέσω ενός εκτεταμένου δέντρου ταλέντων που περιλαμβάνει πάνω από 80 κόμβους. Οι κριτικοί βαθμολογούν το παιχνίδι με metascore 69.

Minecraft Legends (PS4, PS5)

Το Minecraft Legends είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής δράσης σε πραγματικό χρόνο που αναπτύχθηκε από τα Mojang Studios και Blackbird Interactive και εκδόθηκε από τα Xbox Game Studios. Στο spin-off του δημοφιλούς παιχνιδιού sandbox Minecraft, οι παίκτες υπερασπίζονται τον υπερκόσμο ενάντια στην καταστροφή από τους Piglins από τον Nether.

Συλλέγουν πόρους, χτίζουν οχυρώσεις και οδηγούν στρατούς για να δημιουργήσουν και να υπερασπιστούν στρατηγικά ανώτερες θέσεις έναντι των εχθρών και να εξασφαλίσουν την επιβίωση των κατοίκων του upper world.

Κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου 2023, το παιχνίδι είναι ακόμα σχετικά νέο και έχει metascore 71, αλλά οι παίκτες βαθμολογούν το Minecraft Legends σημαντικά χαμηλότερα με βαθμολογία χρήστη 4,8. Στα σημεία κριτικής περιλαμβάνονται οι συχνές επαναλήψεις του παιχνιδιού και η έλλειψη στρατηγικού βάθους. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες θα πρέπει να χαρούν να δουν το Minecraft Legends, το οποίο κοστίζει αυτή τη στιγμή περίπου 40 €, στη συνδρομή PS Plus.

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Το Skul: The Hero Slayer είναι ένα 2D platformer με στοιχεία που μοιάζουν με απατεώνες και μια αναζωογονητική κατανομή ρόλων. Σε αυτό το παιχνίδι, οι δαίμονες είναι τα καλά παιδιά και οι άνθρωποι είναι οι κακοί. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Skul - ενός μικρού σκελετού που έχει το καθήκον να ελευθερώσει το βασίλειο των δαιμόνων από την καταπίεση των ανθρώπων.

Ο Skul μπορεί να αλλάξει τις ικανότητές του συλλέγοντας διαφορετικά κρανία που του δίνουν μοναδικές δυνάμεις. Οι παίκτες περιηγούνται στα επίπεδα που δημιουργούνται τυχαία, συλλέγουν αντικείμενα και πολεμούν τα bosses για να σώσουν τον κόσμο των δαιμόνων. Το metascore του 80 είναι καλό, αλλά βασίζεται μόνο σε έναν διαχειρίσιμο αριθμό 23 αξιολογήσεων.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης