Το κύμα απαγόρευσης CS:GO έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια skins και άλλων αντικειμένων αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Valve έχει απαγορεύσει περίπου 40 λογαριασμούς CS:GO για trading, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί αντικείμενα εντός του παιχνιδιού αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Οποιοσδήποτε λογαριασμός λαμβάνει απαγόρευση κοινότητας δεν μπορεί πλέον να εμπορεύεται αντικείμενα, και έτσι τα αποθέματά του σε skins, αυτοκόλλητα, γάντια, μαχαίρια και παρόμοια αντικείμενα CS:GO βρίσκονται πλέον στο κενό.

Το κύμα απαγόρευσης CS:GO έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια skins και άλλων αντικειμένων αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων

.Άλλοι traders προφανώς το παίρνουν αυτό ως προειδοποίηση και πουλάνε όλα όσα έχουν. Τον Ιούνιο, ο ιστότοπος gambling CSGOEmpire κυκλοφόρησε ένα υπολογιστικό φύλλο με τους traders CS:GO που κατηγόρησαν ότι συμμετείχαν σε ένα σχέδιο ξεπλύματος κρυπτονομισμάτων μέσω του CSGORoll, ενός ανταγωνιστικού gambling ιστότοπου.

Σύμφωνα με τον Dexerto, όλοι εκτός από έναν από τους λογαριασμούς σε αυτό το έγγραφο ήταν μεταξύ εκείνων που πιάστηκαν σε αυτό το τελευταίο κύμα απαγόρευσης και υπήρξαν εικασίες ότι η Valve τους στόχευσε εσκεμμένα.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απάντηση εάν αυτοί οι λογαριασμοί επιλέχθηκαν λόγω της σύνδεσής τους με το CSGORoll. Χωρίς αυτή την επιβεβαίωση, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν γι' αυτό επιλέχθηκαν ή αν απλώς έτυχε να παγιδευτούν στο ίδιο κύμα απαγόρευσης.

Ωστόσο, η CSGOEmpire το θεωρούσε ως οριστική απόδειξη νίκης επί του αντιπάλου της, τον οποίο κατηγόρησε ότι «ξέπλυνε παράνομα 12,7 εκατομμύρια δολάρια σε crypto μόνο τον τελευταίο μήνα» καθώς και ότι προσπάθησε να εκβιάσει για να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση της λίστας.

Ο ιδιοκτήτης του CSGORoll έκανε μια δημόσια δήλωση στο Twitter για να αρνηθεί τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, καθώς και να δηλώσει ότι ο ιστότοπος δεν εμπλέκεται σε τζόγο. «Είμαι κάτοχος μιας πλατφόρμας συναλλαγών παιχνιδιών skins», έγραψε, «από το νόμο, αυτό δεν ταξινομείται ως καζίνο στις μεγαλύτερες αγορές μας επειδή δεν προσφέρουμε αναλήψεις μετρητών».

Οι κανόνες διαδικτυακής συμπεριφοράς του Steam περιορίζουν τους χρήστες από τη συμμετοχή σε "εμπορική δραστηριότητα" στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων "διοργάνωσης διαγωνισμών, τζόγου, αγοράς ή πώλησης λογαριασμών Steam, πώλησης περιεχομένου, δωροκαρτών ή άλλων αντικειμένων".

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης