Το Resident Evil 4 είναι καλύτερο σε όλες τις κονσόλες μετά την ενημέρωση, λέει η Digital Foundry

Το remake του Resident Evil 4 είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι καλύτερο, καθώς κυκλοφόρησε με μια σειρά τεχνικών προβλημάτων τον Μάρτιο. Μετά από μερικές ενημερώσεις και ενημερώσεις, η Capcom κατάφερε να διορθώσει μια σειρά από τεχνικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν το remake, αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης σύμφωνα με τους αναλυτές Digital Foundry.

Το Resident Evil 4 είναι καλύτερο σε όλες τις κονσόλες μετά την ενημέρωση, λέει η Digital Foundry

Σε μια νέα τεχνική ανάλυση, η Digital Foundry εξήγησε ότι η πρόσφατη ενημέρωση 1.004 του Resident Evil 4 έχει βελτιώσει περαιτέρω το παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας πολλά ζητήματα απόδοσης σε υπολογιστή και κονσόλα. Δεν έχουν εφαρμοστεί όλες αυτές οι επιδιορθώσεις εξίσου σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς η Digital Foundry σημείωσε ότι η συνολική ευκρίνεια εικόνας είναι καλύτερη στο PS5 σε σύγκριση με τις κονσόλες Xbox Series X|S, οι οποίες στην πραγματικότητα φαίνονται χειρότερες.

«Η Capcom θα έπρεπε ίσως να επανεξετάσει την προσέγγισή της εδώ», εξήγησε η Digital Foundry. "Το RE Village είχε μια πιο καθαρή εικόνα στις κονσόλες από το remake RE4, ενώ διέθετε επίσης έναν κόσμο αρκετά πλούσιο. Ίσως μια κίνηση προς μια λιγότερο επιθετική λύση σκακιέρας ή μια προσέγγιση εγγενούς ανάλυσης με χαμηλότερο αριθμό pixel θα ταίριαζε περισσότερο σε αυτόν τον τίτλο."

Άλλες επιδιορθώσεις που εφαρμόζονται περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των αντανακλάσεων χαμηλής ανάλυσης με χάρτες κυβισμού ή αντανακλάσεις με ανίχνευση ακτίνων ανάλογα με την περίσταση, βελτιωμένους ρυθμούς καρέ στο Xbox Series X και πιο σταθερή απόδοση στο Xbox Series S. Τα προβλήματα Deadzone στο Xbox Series X|S έχουν επίσης αντιμετωπιστεί κάνοντας το παιχνίδι να μοιάζει πολύ πιο ανταποκρινόμενο τώρα.

«Όλα τα λαμβάνουμε υπόψη, το Resident Evil 4 έχει βελτιωθεί σημαντικά από την κυκλοφορία του, αλλά υπάρχουν πολλοί τομείς που χρειάζονται ακόμα προσοχή», κατέληξε η Digital Foundry. "Η ιχνηλάτηση ακτίνων είναι αρκετά περιορισμένη και χαμηλής ανάλυσης, ενώ υπάρχει μια συντριπτική σειρά οπτικών επιλογών για πλοήγηση σε κονσόλες premium. Με αυτό, το παιχνίδι βελτιώθηκε σε σχέση με τον κώδικα εκκίνησης και τα βασικά ζητήματα του παιχνιδιού έχουν αντιμετωπιστεί τουλάχιστον εν μέρει."

Το The Mercenaries DLC του Resident Evil 4 είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες αυτή τη στιγμή, αλλά η ενημέρωση πρόσθεσε επίσης μια απροσδόκητη δυνατότητα με τη μορφή μικροσυναλλαγών. Εντελώς προαιρετικά, αυτά τα εισιτήρια αναβάθμισης $3 επιτρέπουν στους παίκτες να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε όπλο στο οπλοστάσιό τους.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός H/Y και αδιόρθωτος Gamer τα τελευταία.... χρόνια
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης