Το Iași της Ρουμανίας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2023 της IESF

Το Iași της Ρουμανίας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2023 της IESF με παίκτες από πάνω από 120 χώρες, όπου και θα αγωνιστούν για το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος: 500.000€. Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους ρουμανικούς αγώνες.

Το Iași της Ρουμανίας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2023 της IESF

Η Ρουμανία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports μεταξύ 24 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου. Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Esports, θα συγκεντρώσει τους περισσότερους παίκτες που έχουν βρεθεί ποτέ σε οποιασδήποτε e-sports εκδήλωση που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα στον κόσμο. Οι παίκτες θα αγωνιστούν για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ατομικά ή ομαδικά, σε επτά διαγωνισμούς και έξι κορυφαία παιχνίδια.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports 2023 θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλDigital Throne, το οποίο θα φέρει την ψηφιακή ψυχαγωγία σε όλες τις μορφές της, από φαντασμαγορικά stages και κορυφαίους μουσικούς, μέχρι εντυπωσιακές προβολές στο Παλάτι Πολιτισμού στο Iași ή παρελάσειςcosplay με κοστούμια ηρώων από ταινίες και βιντεοπαιχνίδια.

Περισσότεροι από 20.000 λάτρεις των Esports και περισσότεροι από 50.000 λάτρεις της μουσικής αναμένεται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Το παγκόσμιο κοινό, το οποίο θα παρακολουθήσει τους αγώνες online, θα ανέλθει σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια άτομα.

Περισσότεροι από 700 παίκτες σε περισσότερες από 120 χώρες θα διαγωνιστούν στα τέσσερα γιγαντιαίαstages, διαγωνιζόμενοι σε έξι από τα κορυφαία ανταγωνιστικά παιχνίδια αυτή τη στιγμή, δηλαδή στα CounterStrike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, MobileLegends και PUBG Mobile.

iesef stadium

Μια άλλη πρωτιά στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Esports είναι η δημιουργία του πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών στο CounterStrike: Global-Offensive.

female teams iesef

«Η Διεθνής Ομοσπονδία Esports προσπαθεί συνεχώς για την ένταξη και την ποικιλομορφία στα Esports. Οι γυναικείες ομάδες αποτελούν ουσιαστικό μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Esports και είμαστε ενθουσιασμένοι για τους επερχόμενους γυναικείους αγώνες. Η πολυτιμότερη παίκτρια CS:GO στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι η AnaDumbravă, η οποία κατάγεται από την περιοχή της Μολδαβίας, όχι μακριά από το Iasi, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει έμπνευση και εφαλτήριο για τις γυναικείες ομάδες σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, εκπροσωπώντας μία από τις περισσότερες από 120 χώρες», λέει ο VladMarinescu, πρόεδρος της IESF.

Η συνολική αξία των επάθλων ανέρχεται σε 500.000€, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που είχε ποτέ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τα βραβεία θα απονεμηθούν μετά τους σχεδόν 500 αγώνες που θα φιλοξενήσει το τελικό τουρνουά στοIasi για μία εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εθνικοί διαγωνισμοί που ορίζουν, για κάθε επιμέρους παιχνίδι, τη σύνθεση των ομάδων που θα πάνε στα περιφερειακά τουρνουά, τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης