CS2: Η νέα εποχή του Counter-Strike ξεκινά επίσημα αυτό το καλοκαίρι, διαθέσιμη η beta του παιχνιδιού

Το Counter-Strike 2 έρχεται επίσημα αυτό το καλοκαίρι ως δωρεάν αναβάθμιση για το CS:GO και από σήμερα η Valve προσκαλεί επιλεγμένους παίκτες σε μια περιορισμένη δοκιμή beta testing.

CS2: Η νέα εποχή του Counter-Strike ξεκινά επίσημα αυτό το καλοκαίρι, διαθέσιμη η beta του παιχνιδιού

Από ότι αποδείχθηκε από τους leakers και όλο τον χαμό του Twitter τις τελευταίες εβδομάδες, πλέον είναι επίσημο. Η Valve μόλις ταρακούνησε ολόκληρο τον κόσμο των esports αποκαλύπτοντας το Counter-Strike, ανακοινώνοντας μια περιορισμένη έκδοση beta που είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα μέλη της κοινότητας του παιχνιδιού. 

beta test ban cs2

Το Counter-Strike 2 αποτελεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα στην ιστορία του Counter Strike, εξασφαλίζοντας νέα χαρακτηριστικά και δωρεάν ενημερώσεις που θα ακολουθήσουν για πολλά χρόνια. Το παιχνίδι θα διαθέτει νέα και πιο ζωντανά γραφικά, πιο ευκρινείς υφές, πιο ζωντανό φωτισμό και πρόσθετη γεωμετρία χρησιμοποιώντας όλα τα tools του Source Engine 2. Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι θα δείχνει πλέον σύγχρονο με την επερχόμενη αναβάθμιση που έχει προγραμματιστεί αυτό το καλοκαίρι.

gameplay cs2

Η μετάβαση στο Source 2 θα φέρει επίσης βελτιώσεις στο gameplay.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΠΝΟΙ

Ξεκινώντας, κυρίως, από το πώς λειτουργούν οι χειροβομβίδες καπνού. Όπως αναλύετε σε βίντεο οι χειροβομβίδες καπνού θα ζουν πλέον ως ογκομετρικά τρισδιάστατα αντικείμενα στον κόσμο του παιχνιδιού, καθιστώντας τα να ανταποκρίνονται σε άλλα στοιχεία του παιχνιδιού και επιτρέποντας στους παίκτες να διαμορφώνουν στιγμιαία σκοπευτικά σημεία με σφαίρες και εκρήξεις.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ TICK RATE

Η Valve επίσης αναθεωρεί την αρχιτεκτονική διακομιστή του παιχνιδιού αναφέροντας ότι το Counter-Strike 2 θα υποστηρίζει στους διακομιστές του παιχνιδιού να γνωρίζουν τη στιγμή που ένας παίκτης κινείται, πυροβολεί με το όπλο του ή ρίχνει μια χειροβομβίδα. Θεωρητικά, αυτό θα κάνει το Counter-Strike 2  πιο ανταποκρίσιμο και ακριβές προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τέλος η ομάδα του Counter-Strike 2 ακολουθεί μια προσέγγιση τριών επιπέδων στο σχεδιασμό νέων χαρτών Οι χάρτες "Touchstone" όπως η Dust 2, ως επί το πλείστον, θα παραμείνουν ανέγγιχτοι εκτός από τροποποιήσεις όσον αφορά τον φωτισμό και την αναγνωσιμότητά τους. Oι χάρτες "Upgrades" θα επωφεληθούν από τον βελτιωμένο αγωγό φωτισμού του Source 2 για υλικά και αντανακλάσεις με πιο ρεαλιστική εμφάνιση και οι χάρτες "Overhauls" όπου αφοράν κυρίως τους πιο παλιούς χάρτες του CS:GO θα δεχθούν ολοκληρωτικό remake κρατώντας την αισθητική του παιχνιδιού.

 

Πώς να παίξετε το Counter-Strike 2 beta;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να συμμετάσχετε χειροκίνητα στην beta για το Counter-Strike 2. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση στην beta του CS2 θα πρέπει να μεταβούν στο CS:GO και να δουν αν έχουν έχουν λάβει πρόσκληση για να συμμετάσχουν στην δοκιμαστική περίοδο για το αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού. Εάν λάβατε πρόσκληση, επιλέξτε «ΕΓΓΡΑΦΗ» για να ξεκινήσετε τη λήψη του παιχνιδιού και επιλέξτε «Περιορισμένη δοκιμή».

beta inv cs2

Βάζοντας μια άνω κάτω τελεία, όταν φτάσει η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού αυτό το καλοκαίρι, το Counter-Strike 2 θα είναι μια δωρεάν αναβάθμιση στο Counter-Strike: Global Offensive . Όλα τα skins και in game items  που έχετε συλλέξει στο CS:GO θα μεταφερθούν στο νέο παιχνίδι και θα φαίνονται καλύτερα από ποτέ! Η Valve δεν έχει δώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία για τη δημόσια κυκλοφορία του Counter-Strike 2, ειναι επιβεβαιωμένο ότι το καλοκαίρι του 2023 θα είναι διαθέσιμο για όλους τους παίχτες.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Μανιώδης gadgetακιας και λάτρης των video games. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το video editing και το graphic design.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης