Η Valve φέρεται ότι εργάζεται πάνω στο Counter-Strike 2 μέσω των τελευταίων ενημερώσεων Dota 2 και SteamDB

Φήμες λένε οτι το CSGO σε Source 2 engine θα ανακοινωθεί αυτό τον μήνα.

Η Valve φέρεται ότι εργάζεται πάνω στο Counter-Strike 2 μέσω των τελευταίων ενημερώσεων Dota 2 και SteamDB

Την περασμένη εβδομάδα, το CS:GO 2 φημολογείται ότι βρίσκετε σε ανάπτυξη εδώ και καιρό αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είχε επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές, αλλά ένας νέος γύρος διαρροών φαίνεται ότι υποδηλώνει ότι Valve εργάζεται σε κάτι πολύ μεγάλο. 

Συγκεκριμένα, dataminers στο Twitter ανακάλυψαν ότι το πρόσφατο update του Dota 2 είχε πληροφορίες και κώδικα σχετικά με την επόμενη αναβάθμηση του CSGO η οποία φημολογείται εδώ και πολύ καιρό. Συγκεριμένα, αυτό το update αφορά μια νέα έκδοση του ήδη υπάρχον παιχνιδιού σε καινούργιο engine, συγκεκριμένα το source engine 2 με νέα features και διορθωμένα bugs που είχε το προηγούμενο engine.

csgo gabe leak

Σε ανάρτηση στο Twitter ο Gabe Follower εντόπισε μια νέα ενημέρωση για το Dota 2 η οποία περιλαμβάνει πολλές αναφορές στο CS:GO Source 2 στον κώδικά του, συμπεριλαμβανομένων όλων, από spray kits έως χάρτες. Ακόμα καλύτερα, μια γρήγορη ματιά στη σελίδα του Counter-Strike: Global Offensive στο SteamDB θα αποκαλύψει ότι έχουν προστεθεί μεγάλος αριθμός data bases, τρεις εκ των οποίων αναφέρονται σε unreleased DLC.

csgo aquarius 2 leak

Όπως θα δείτε, στο Steam DB υπάρχουν πολλές καταχωρήσεις για μελοντικό update τις τελευταίες ώρες για το CSGO όπου μερικές από αυτές αναφέροντε σε DLC πακέτο. Ο Aquarius στο twitter αναλύει ολόκληρη αυτή την διαροή που έχει στο Steam DB, επιβεβαιώνοντας ότι το "CS:GO 2" και η Source Engine 2 είναι πολύ κοντα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο τίτλος το επόμενο διάστημα θα αποκτήσει ένα update με βάση τις καταχωρήσεις που έχουν προστεθεί.

Αν και δεν αποτελεί ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι το CS:GO στο Source 2 θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Valve, τα leaks αποδεικνύουν ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε κάποια αναβάθμιση. Όσο για το πότε η Valve θα βγάλει πραγματικά τους fans του Counter-Strike από τη μιζέρια τους ανακοινώνοντας το CSGO 2, κανείς δεν ξέρει. Παρόλα αυτά ισχυρίζεται ότι η Valve δοκιμάζει το παιχνίδι από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους μέσω τρίτων εταιρειών. Αυτό υποστηρίχθηκε από τον δημοσιογράφο των esports Richard Lewis , ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο θα μπορούσε να παιχτεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

csgo peak march

Παρόλα αυτά η Valve θα ελπίζει αναμφίβολα ότι αυτή η νέα έκδοση του CS:GO στο Source 2 μπορεί να προσελκύσει τόσους πολλούς παίκτες όσο και η αρχική. Στο Twitter παρόλα αυτά υπάρχουν λυσσαλέες αντιδράσεις από τους fans της σεράς κάθε φορά που υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με κάποιο update του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα, οι διαρροές του παιχνιδιού φαίνεται ότι προκάλεσαν μια αναταραχή παικτών για να δοκιμάσουν το πρωτότυπο, καθώς έσπασε πρόσφατα το ρεκόρ του αριθμού των παικτών του, λίγο αφότου άρχισαν να ενισχύονται οι φήμες για ένα sequel. Ελπίζουμε να λάβουμε μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα πριν οι θαυμαστές εισβάλουν στα γραφεία της Valve από ανυπομονησία.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Μανιώδης gadgetακιας και λάτρης των video games. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το video editing και το graphic design.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης