Η Samsung Electronics Hellas Χορηγός Τεχνολογίας στο GAMEATHLON

Η διοργάνωση για το Gaming πλαισιώθηκε από τα πιο προηγμένα μοντέλα κινητής και τηλεοράσεων της Samsung

Η Samsung Electronics Hellas Χορηγός Τεχνολογίας στο GAMEATHLON

 Η SamsungElectronicsHellas υποστήριξε, ως Χορηγός Τεχνολογίας, το GAMEATHLON, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και videogames στην Ελλάδα για το gaming. Κατά τη διάρκεια της διήμερης γιορτής gaming, οι φίλοι της τεχνολογίας απόλαυσαν τις νέες τάσεις στον κόσμο των e-sports και των videogames, μέσα από τα πιο προηγμένα μοντέλα smartphone και τηλεοράσεων της Samsung.

Οι επισκέπτες του GAMEATHLON είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά premiumsmartphonesGalaxy S23 και να δοκιμάσουν τις εκπληκτικές δυνατότητες mobilegaming, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα από τα 16 mobiledevicesgamingspots που βρίσκονταν στο χώρο. Με το Galaxy S23 Ultra που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπειρία του mobilegaming, χάρη στις λειτουργίες που ενσωματώνει, οι παρευρισκόμενοι της διοργάνωσης απόλαυσαν επικές στιγμές παιχνιδιού και δράσης.

Κυρίαρχο στοιχείο της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy, αποτελεί ο επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 MobilePlatform for Galaxy, ο ταχύτερος και πιο ισχυρός επεξεργαστής που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε Samsungsmartphone. Η παραπάνω gaming εμπειρία αποτυπώθηκε με την επική κάμερα του Galaxy S23 Ultra και μοιράστηκε άμεσα και απρόσκοπτα στους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες μέσω της εφαρμογής QuickShare.

samsung gameathlon 0 1 1

Ακόμη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του GAMEATHLON, οι Gamers είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, στις καλύτερες Neo QLED Gaming τηλεοράσεις της Samsung. Μέσα από οκτώ Gamingstations,οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία Gaming στα 144 Hz σε 4Κ ανάλυση σε διάφορούς τίτλους παιχνιδιών, απολαμβάνοντας πληθώρα τεχνολογιών όπως το Auto LowLatencyMode και το Freesync Premium Pro, τα οποία μαζί με την κορυφαία ποιότητα εικόνας των Neo QLED δημιουργούσαν μία μοναδική Gaming εμπειρία.

H Samsung συνεχίζει τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του gaming κοινού. Από την απλή ψυχαγωγία μέχρι τα ανταγωνιστικά esports, τα προηγμένα μοντέλα κινητών συσκευών και τηλεοράσεων της εταιρείας δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν τις πιο επικές στιγμές παιχνιδιού με έμφαση στην ισχυρή απόδοση, την ταχύτητα και την υψηλή ευκρίνεια.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Μανιώδης gadgetακιας και λάτρης των video games. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το video editing και το graphic design.
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης